Nokia Lumia 800 dekodiranje – ova usluga dostupna vam jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranjem jednostavno otključavate telefon kako bi bio funkcionalan na svim mrežama.

Kompanija Nokia je sa modelom Lumia 800 zakoračila u premijum segment telefona, ponudivši tržištu Windows Phone 7 operativan sistem. Dizajn ovog uređaja je zapravo identičan jednom prošlom telefonu iz ove kompanije, N9, koji se pokazao veoma uspešnim. Osim samog dizajna, skoro identične su i različite boje kućišta po kome su Nokia Lumia telefoni prepoznatljivi.

nokia lumia 800 dekodiranjeNokia Lumia 800 je jedan moćan smart telefon, a karakteristike to i potvrđuju: snažan procesor od 1,4 GHz, kao i odličan Super AMOLED ekran dijagonale 3,7 inča. Naravno, Nokia kvalitet se vidi u korišćenim materijalima kako i na ukupnoj završnoj obradi. Što se tiče samog operativnog sistema, dobra vest je da se on može nadograditi na 7.8 verziju Mango, ali nažalost najnoviji Windows Phone 8 nije moguće dobiti na ovom telefonu.

Ako imate Nokia Lumia 800 telefon kupljen preko operatera, u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da koristite neku drugu mrežu. Jednostavno, telefon je zaključan na prvobitnu mrežu, a da bi se ovaj problem uklonio, potrebno je jednostavno otključavanje tog telefona, ili još poznato kao dekodiranje telefona.

Nokia Lumia 800 dekodiranje

Dekodiranje telefona zapravo podrazumeva uklanjanje blokade postavljene od strane prvobitnog operatera. Dekodiranjem vraćate telefon u stanje pune funkcionalnosti, i on se može koristiti sa bilo kojom drugom mrežom. I što je najbolje, otključan telefon je u potpunosti identičan kao i maloprodajna verzija, a pošto je kupljen preko operatera, njegova cena je obično mnogo niža od maloprodajne.

Nokia Lumia 800 dekodiranje možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim dekodiranja, možete ubaciti u telefon i srpski meni, kao i programe za GPS navigaciju.

Za više informacija i cenu za Nokia Lumia 800 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu. Za više informacija o dekodiranje ostalih Nokia telefona pogledajte stranicu dekodiranje Nokia telefona.

29 Komentara : “Nokia Lumia 800 dekodiranje”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena