Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Huawei Honor 8 i Honor 8 Lite

Ako primetite da Vaš mobilni uređaj ne uspeva da „pročita“ SIM karticu ili uopšte i ne „vidi“ da mu je kartica ubačena, budite slobodni da se javite našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da za Vas u najkraćem roku, pouzdano i bezbedno uradimo operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite pametnom telefonu.

Popravka/zamena čitača SIM kartice Huawei Honor 8, 8 Lite – Doktor MobilHuawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite (poznat i pod oznakom P8 Lite 2017) su elegantno dizajnirani pametni telefoni koji u kvalitetnom kućištu izrađenom od stakla i metala „čuvaju“ vrlo dobre Full HD IPS LCD touchscreen ekrane od 5.2 inči, a oba modela koriste mobilne kartice Nano-SIM tipa (tu je i podrška za hibridni Dual SIM, opciona na modelu Honor 8).

Rade na OS Android 6.0 (Marshmallow) ili 7.0 (Nougat), pokretani osmojezgarnim procesorima uparenim sa 4/3 GB RAM memorije i 32/64 GB, odnosno 16 GB (na 8 Lite) skladišnog prostora (+ microSD za memorijske kartice do maksimalnih 256 GB).

Ovi lepi mobilni uređaji imaju primarne kamere od 12 MP (na modelu Honor 8 ona je dvostruka) i selfi kamere od 8 MP, kao i podršku za 4G (LTE), a napajaju se preko integrisanih baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Honor 8, 8 Lite

Ispravan čitač SIM kartice veoma je važan za potpun i kompletan rad svakog mobilnog telefona, ali se ipak dosta često dešava da usled nepažljivog rukovanja ili neadekvatnog korišćenja adaptera za kartice, SIM čitač polomi, ošteti ili jednostavno pokvari.

Ukoliko se i Vama nešto slično desilo, nemojte se brinuti, nego donesite ili pošaljite svoj smartfon u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo izvršiti profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku utvrđenog kvara.

Stručna i iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite mobilnom telefonu pružiće Vam sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a sve će biti završeno u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Huawei Honor 8 i Honor 8 Lite

Za detalje oko cene zamene ili popravke čitača SIM kartice na Huawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i preciznijem roku za završetak ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored uspešne popravke ili zamene čitača SIM kartice, u nekoj situaciji zatrebaju i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil