Zamena ekrana na Huawei Honor 7

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti je da Vam pruži stručnu asisteniciju u slučaju da imate problem sa polomljenim ili oštećenim displejem na smartfonu. Naš iskusan serviserski tim operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 7 pametnom telefonu obavlja sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Huawei Honor 7 u servisu Doktor MobilHuawei Honor 7 je pametni telefon vrlo dobrog kvaliteta izrade i dizajna, sa izvrsnim senzorom otiska prsta i odličnim kapacitivnim IPS-NEO LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.2 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) koji poseduje i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Ovaj uređaj ima instaliran OS Android verzije 5.0 (Lollipop), za čiji brz rad je zadužen osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.5 GHz) sa 3 GB RAM i 16/64 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 256 GB), kamere dolaze sa senzorima od 20 MP (primarna, sa faznim autofokusom, dvotonskim LED blicem, HDR, panorama i drugim funkcijama) i 8 MP (prednja), a baterija je integrisana sa kapacitetom od 3100 mAh.

Zamena displeja na Huawei Honor 7

Mada je Honor 7 zaštićen poznatom Gorilla Glass tehnologijom, to ne znači da može da izdrži grublje fizičke udarce, pa se dosta često dešava da se prilikom ispadanja uređaja ošteti ili slomije njegov ekran.

Da je veći problem u pitanju lako ćete prepoznati po tome što displej telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, pa rešenje treba potražiti u zameni, odnosno ugradnji novog ekrana.

Ovaj kvar na pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo veoma pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Tako ćemo i operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 7 mobilnom telefonu za Vas obaviti garantovano sigurno i u što je moguće kraćem roku (precizniju procenu Vam možemo dati kada uređaj donesete u naš servis).

Cena zamene ekrana na Huawei Honor 7

Uslugu zamene displeja na Huawei Honor 7 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Vi nas svakako pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta ako Vam budu trebali konkretniji podaci o ceni ili roku za zamenu ekrana na mobilnom telefonu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo Vam da nemate nikakvih problema sa svojim pametnim telefonom, a ako Vama ili Vašim prijateljima ipak zatreba naša stručna pomoć, slobodno nam se javite, jer uspešno i kvalitetno radimo i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.