U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, popravka ili zamena konektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro je samo jedna u nizu intervencija na pametnim uređajima koje uspešno obavljamo.

Ova česta i tražena servisna usluga spada u Huawei servis mobilnih telefona u okviru koga su Vam na raspolaganju i ostale usluge koje obavljamo na svim modelima ovog brenda.

Huawei Mate 20 Pro

 

Huawei Mate 20 Pro je vrlo atraktivan model kineskog brenda u usponu koji poseduje odlične performanse. Odlikuju ga aluminijumsko kućište i ekran od 6.39 inča zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Telefon dolazi u verzijama od 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije, a za fotografije visokog kvaliteta zadužene su moćna trostruka Leica kamera od 40 MP + 20 MP + 8 MP kao i selfi kamera od 20 MP.

Koristi operativni sistem Android 9.0 (Pie) a kapacitet integrisane baterije iznosi 4200 mAh.

Mate 20 Pro je otporan na vodu i prašinu, a ima i mogućnost brzog punjenja i bežično punjenje.

Kada je potrebna zamena konektora punjenja ?

Oštećen i pokvaren konektor punjenja može biti rezultat mehaničkih oštećenja, grubog rukovanja, korišćenja neispravnih ili neadekvatnih punjača, polivanja tečnošću ali i neusklađenog napona struje.

Ako primetite da telefon pri punjenju „gubi kontakt“, a pritom je punjač ispravan, najverovatnije je jedino rešenje ovog problema zamena ili popravka konektora punjenja na Vašem Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Nakon što je zamena konektora izvršena, Vaš mobilni telefon će ponovo moći normalno da se dopuni, bez ikakvih poteškoća.

  Međutim, kako nije jednostavno detektovati da li je došlo do kvara baterije, konektora punjenja ili samo punjača, preporučuje se da se pre svake intervencije obavi detaljna analiza, a da se zatim, ukoliko je to potrebno, izvrši i popravka ili zamena konektora punjenja na Mate 20 Pro.

  Zamena konektora punjenja na Mate 20 Pro mobilnom telefonu

  onektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro

  U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo potrebnu dijagnostiku a nakon toga, u zavisnosti od konkretnog slučaja, odlučujemo da li Vam je potrebna popravka ili zamena konektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

  Svaku operaciju popravke ili zamene konektora punjenja se trudimo da obavimo u najkraćem mogućem roku.

  Cena popravke konektora punjenja na Huawei Mate 20 Pro

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena