Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će učiniti da svaka popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 Plus bude samo jedna u nizu uspešnih rutinskih intervencija koje su Vam na raspolaganju.

Ukoliko ne posedujete J4 Plus već bilo koji drugi model poznate južnokorejske kompanije, za Vas smo pripremili poseban odeljak posvećen samo ovom brendu – servis Samsung mobilnih telefona.

Vršimo sve intervencije od zamene ekrana do zamene čipova na matičnoj ploči, a dekodiranje Samsung telefona je svakako jedna od najčešćih usluga sa kojima se susrećemo.

Samsung Galaxy J4 plus J415

zamena stakla j4 plus

Samsung Galaxy J4 Plus je pristojan pametni telefon sličnih karakteristika kao i osnovni model Galaxy J4 ali proširen većim IPS LCD ekranom od 6.0 inča.

Ovaj Dual SIM telefon poseduje primarnu kameru od 13 MP i selfi od 5 MP. Kada je skladišni prostor u pitanju, dolazi u verzijama od 2 GB RAM i 16 GB interne i 3 GB RAM i 32 GB interne memorije.

Galaxy J4+ radi na platformi Android 8.1 (Oreo) a kapacitet baterije iznosi 3300 mAh.

Kako prepoznati kvar konektora punjenja na J4+

Kvar ćete najlakše prepoznati ukoliko telefon „gubi kontakt“ pri punjenju, a sigurni ste da je punjač ispravan. Ovakav problem najčešće nije vidljiv golim okom i jedini način da se otkloni je zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu.

Takođe, ako Vaš telefon jednostavno ne puni, velika je verovatnoća da je oštećen konektor punjenja. Ponekad se to može videti i golim okom, pogledajte u ulaz za punjač i možda ćete videti oštećenje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Oštećen tj. pokvaren konektor punjenja može biti rezultat raznih mehaničkih oštećenja, grubljeg rukovanja telefonom, korišćenja neispravnog ili neadekvatnog punjača, polivanja tečnošću kao i neusklađenog napona struje.

Ipak, treba biti obazriv jer nije nimalo jednostavno detektovati kvar. Naime, simptomi pokvarene baterije, konektora punjenja kao i punjača mogu biti veoma slični pa se zato sa sigurnošću mora utvrditi priroda kvara.

Zamena konektora punjenja na J4+

Pre svake intervencije se obavlja detaljna analiza, a tek nakon toga se pristupa neophodnoj sanaciji kvara koja u ovom slučaju može biti popravka ili zamena konektora punjenja na uređaju.

Nakon ovakve dijagnostike, u servisu odlučujemo da li Vam je potrebna popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će u najkraćem mogućem roku izvršiti intervenciju zamene ili popravke konektora koja će otkloniti probleme na Vašem uređaju i omogućiti da se ponovo dopuni bez poteškoća.

Cena popravke konektora punjenja na J4 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena