Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu prebacivanja svih podataka sa jednog telefona na drugi. Vršimo prenos, transfer kontakta, slika, video snimaka, sms poruka, i svega ostalog što vam je bitno i što je moguće prebaciti.

Prelazak sa starog na novi mobilni telefon može biti prilična komplikacija za mnoge korisnike mobilnih telefona kada je reč o prebacivanju podataka sa starog na novi telefon. To je jednostavna operacija u nekim slučajevima, ali kada se prelazi sa jednog operativnog sistema na drugi zna da bude i komplikovano.

Kada kažemo prebacivanje podataka mislimo prevashodno na transfer ili prebacivanje kontakata, slika, video snimaka ili muzike sa jednog telefona na drugi. Ali tu takođe mislimo i na prebacivanje sms poruka, kalendara, istorije telefonskih poziva i aplikacija (ako je moguće) sa jednog telefona na drugi.

prebacivanje podatakaTako da, u zavisnosti od toga sa kojeg telefona i operativnog sistema prelazite, može vam zatrebati stručna pomoć oko transfera kontakata, slika, sms poruka i svega ostalog na vaš novi telefon.

Moguće su dakle razne kombinacije:

Prebacivanje podataka sa Androida na iPhone

Dešava se da neko koristi Android telefon i da treba da pređe na novi iPhone. Prebacivanje kontakata sa Androida na iPhone nije baš tako jednostavan proces za većinu prosečnih korisnika. Ako vam bude trebala pomoć, naš servis mobilih telefona vam stoji na raspolaganju.

Prebacivanje podataka sa iPhone na Android

Dobili ste novi Anroid telefon i sada treba sa starog iPhone da prenesete sve podatke kontakte, slike, muziku, sms poruke i ostalo na novi telefon. S obzirom da je reč o različitim operativnim sistemima, prebacivanje (transfer) kontakta sa iPhone na Android zahteva viši nivo znanja u radu sa mobilnim telefonoma. Ako ste tehnički dobro potkovani i iskusan ste korisnik, sigurno ćete se snaći. U suprotnom posetite naš servis mobilnih telefona i mi ćemo to obaviti za vas.

Prebacivanje podataka sa Androida na Android

Prebacivanje kontakta, sms poruka, istorije poziva, slika, muzike, video snimaka, pa i aplikacija sa jednog Android telefona na drugi je donekle lakša varijanta jer je reč o istom operativno sistemu.

Prebacivanje podataka sa iPhone na iPhone

Transfer kontakta, sms poruka, istorije poziva, slika, muzike, video snimaka, pa i aplikacija sa jednog iPhone telefona na drugi je česta operacija u našem servisu. Korisnici iPhone se, poput pisca ovog teksta, retko vraćaju na Android telefone, jednom kad se naviknu na iPhone.

Najčešće radimo prebacivanje podataka sa iphone 4 na iphone 5, sa iphone 5 na iphone 6, ali moguće su i sve ostale varijante prabacivanja podataka sa jednog iPhone telefona na drugi.

Android i iPhone su po svim podacima najviše korišćeni operativni sistemi na mobilnim telefonima danas. Ipak, pored Androida i iPhona, postoji i neuništivi Blackberry, kao i sve više prisutan Microsoft Windows phone, koga najčešće vidimo na Nokia Lumia telefonima.

Prebacivanje podataka sa Android na Nokia Lumia ( Microsoft Windows phone )

Ako prelazite sa Android na Nokia Lumia ili bilo koji drugi Windows phone, možemo vam pomoći da prebacite kontakte i slike na vaš novi Microsoft Windows phone.

Prebacivanje kontakata sa Windows phone na Android telefona

Ako ste kupili ili dobili novi telefon sa Windows operativnim sistemom, moguće je obaviti transfer kontakata sa Windows phone na Android telefon.

Prebacivanje kontakata sa Blackberry na Andorid

Osim navedenih moguće su i sve ostale kombinacije:

  • prebacivanje podataka sa Windows na iPhone, sa iPhone na Windows telefone
  • prebacivanje podataka sa Blackberry na iPhone, Android ili Windows telefon i obrnuto

Osim navedenih varijanti, postoje i drugi operativni sistemi i telefoni. Za konkretnu informaciju da li je moguć prenos podataka i kojih podataka sa vašeg telefona, najbolje da nas kontaktirate.

Da zaključimo: ako ste dobili novi mobilni telefon i imate problem sa prebacivanjem kontakata i ostalih podataka na vaš novi telefon, posetite nas u našem servisu mobilih telefona.

Vreme potrebno za transfer podataka na novi telefon zavisi od trenutnih obaveza u servisu i količine podataka koje treba prebaciti. O ceni i okvirnom vremenu bićete obavešteni na licu mesta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena