Ponekad se pri ispadanju telefona na neku tvrdu podlogu ili udarcu, osim ekrana, prednjeg stakla, kamere, itd, može oštetiti zadnje staklo (poklopac) mobilnog uređaja. U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vršimo i operaciju zamene zadnjeg stakla na Samsung A310 Galaxy A3 2016 pametnom telefonu.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung A3 2016 – Doktor MobilSamsung Galaxy A3 2016 (A310) je cenovno pristupačniji i nešto kompaktniji model pametnog telefona koji, osveženog dizajna (staklo-metal), dolazi sa odličnim 4.7-inčnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir i zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom, a upravo takvu zaštitu ima i njegovo zadnje staklo, odnosno poklopac (back panel).

Dosta solidne performanse ovog kvalitetnog smartfona, sa operativnim sistemom Android 5.1.1 (Lollipop), čine četvorojezgarni procesor radnog takta 1.5 GHz, sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), kao i integrisana baterija kapaciteta 2300 mAh.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A3 2016

Mobilni telefoni koji su velikim delom izrađeni od specijalnog stakla, kao što je i model Galaxy A3 (2016), zahtevaju malo pažljivije rukovanje baš da se prilikom eventualnog ispuštanja telefona na beton, asfalt ili neku sličnu čvrstu podlogu ne bi dogodilo ozbiljnije oštećenje uređaja.

Ako se u takvoj situaciji polomi ili napukne zadnje staklo (poklopac) mobilnog telefona, to uglavnom neće prouzrokovati smetnje ili nefunkcionalnost smartfona, ali će on, i pored veoma lepog dizajna, zbog oštećenja estetski izgledati prilično „neugledno“.

Zato osim zamene prednjeg stakla na Samsung Galaxy A3, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil za Vas efikasno i kvalitetno možemo uraditi i zamenu zadnjeg stakla na pametnom telefonu.

Operaciju zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A3 2016 pametnom telefonu naši stručni i iskusni serviseri obavljaju sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung A310 A3 2016

Uslugu zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A3 2016 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam jednostavno pošaljite pisani upit preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je uvek tu za Vas, pa nam se slobodno javite i ako Vam zatrebaju usluge dekodiranja Samsung telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu. Mi smo Samsung servis sa višegodišnjim iskustvom u popravci svih vrsta kvarova na Samsung telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena