Samsung A3 (2017) – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Za bezbednu zamenu integrisane baterije na mobilnom telefonu treba se obratiti specijalizovanom servisu koji poseduje iskustvo i neophodne alate za takvu operaciju. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Samsung A320 Galaxy A3 (2017) pametnom telefonu pružamo sigurno, pouzdano i po povoljnoj ceni.

Samsung A3 (2017) – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy A3 (2017) je najmanji i cenovno najpristupačniji model telefona iz Samsungove A serije za 2017. godinu, koji se uz vodootporno kućište (IP68 sertifikat) odlikuje i kvalitetnim 4.7-inčnim ekranom osetljivim na dodir i čitačem otisaka prstiju.

Pokreće ga osmojezgarni procesor maksimalne brzine 1.6 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a poseduje i kamere od 8 MP (sekundarna) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem).

Za napajanje ovog smartfona zadužena je integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2350 mAh, koja će mu pružiti više nego prosečnu autonomiju u radu, a ima i podršku za brzo punjenje.

Zamena baterije na Samsung A3 (2017)

Ukoliko primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu neuobičajeno brzo isprazni (a jako sporo se puni), velika je verovatnoća da je dotrajala i da joj je potrebna zamena novom kako bi telefon imao uravnoteženo i nesmetano napajanje energijom.

Pošto ovaj model pametnog telefona ima fabrički integrisanu (tzv. „neuklonjivu“) bateriju koja se ne može bezbedno zameniti „u kućnim uslovima“, najbolje je da se javite nekom profesionalnom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uz savremene alate i veliko iskustvo naših servisera, operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy A3 (2017) mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti uspešno, kvalitetno i vrlo efikasno.

Ovu uslugu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po smartfon), a da ne biste dugo čekali, zaista ćemo se potruditi da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy A3 (2017)

U našem servisu mobilnih telefona zamenu baterije na Samsung Galaxy A3 (2017) smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam bude potrebno da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za obavljanje ove intervencije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i u slučaju da Vam, pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, u nekom trenutku zatrebaju i dekodiranje Samsung telefona ili servis Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog brenda).