Kvalitetna zamena ekrana na mobilnom telefonu je usluga koju ćemo Vam efikasno i pouzdano pružiti u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. To važi i za operaciju zamene displeja na Samsung A310 Galaxy A3 2016 mobilnom telefonu koju ćemo za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy A3 2016 – servis Doktor MobilSamsung A310 Galaxy A3 2016 je cenovno dostupniji pametni telefon iz Samsungove A serije koji dolazi u kompaktnom kućištu, sa odličnim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom od 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), uz pouzdanu Gorilla Glass 4 zaštitu.

Ovaj kvalitetno izrađen model smartfona ima instaliran OS Android 5.1.1 (Lollipop) za čiji rad je zadužen četvorojezgarni procesor radnog takta 1.5 GHz, potpomognut radnom memorijom (RAM) od 1.5 GB, a 16 GB interne memorije se može povećati microSD karticom. Natprosečnu autonomiju u radu pružiće mu integrisana baterija kapaciteta 2300 mAh, dok su za snimanje fotki i video zapisa predviđene kamere od 13 MP (primarna) i 5 MP (selfi).

Zamena ekrana na Samsung A310 Galaxy A3 2016

Mada je vrlo dobro zaštićen čuvenom Gorilla Glass tehnologijom četvrte generacije, ni ekran ovog lepog smartfona nije neuništiv, pa sa njim treba pažljivo rukovati da prilikom eventualnog ispadanja telefona ne bi došlo do ozbiljnijeg oštećenja displeja.

Ako bi u takvoj situaciji samo napuklo ili puklo prednje staklo (a da tačskrin pri tome normalno reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku), onda bi se popravka mogla uraditi zamenom stakla na Samsung Galaxy A3 mobilnom telefonu.

Međutim, ukoliko pored oštećenog stakla ni LCD ne prikazuje sliku kako treba, a tač skrin ne reaguje na dodir (u svim delovima ekrana), tada se zamenom samo stakla ne bi rešio problem, nego bi morao da se menja ceo ekran.

Operaciju zamene ekrana na Samsung A310 Galaxy A3 2016 pametnom telefonu za Vas ćemo uraditi pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu, a tačniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Samsung A310 Galaxy A3 2016

Uslugu zamene ekrana na Samsung A310 Galaxy A3 2016 smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara u sledećem pasusu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored specijalističkih usluga zamene oštećenog ekrana i zamene stakla, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vršimo i dekodiranje Samsung telefona, zamenu baterije na mobilnom telefonu, kao i kompletan servis Samsung mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena