Mobilni telefoni koji nemaju ogromne ekrane generalno su u manjem riziku od oštećenja displeja, ali statistika ništa ne pomaže kada telefon nezgodno ispadne na čvrstu podlogu (npr. beton, asfalt, kamen…) ili pretrpi direktan udarac u displej. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu uslugu zamene ekrana na Samsung A320 Galaxy A3 (2017) mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy A3 2017 – servis Doktor MobilSamsung A320 Galaxy A3 (2017) je najnovija verzija vrlo popularnih modela A serije koji su nosili oznake A300 i A310, otporna na vodu i prašinu (IP68 certified), sa kvalitetnim kapacitivnim Always-on Super Amoled touchscreen ekranom od 4.7 inči HD rezolucije (720 x 1280 piksela), zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Novo izdanje modela Galaxy A3 ima i novi operativni sistem (Android 6.0.1 – Marshmallow), osmojezgarni procesor na 1.6 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), kamere od 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 8 MP (selfi) i integrisanu bateriju kapaciteta 2350 mAh.

Zamena ekrana na Samsung A320 Galaxy A3 (2017)

Kao što smo napomenuli, iako je dosta kompaktan (4.7“) i ima ozbiljnu zaštitu, i ekran ovog pametnog telefona treba čuvati od oštećenja jer bi se pri eventualnom padu ili udarcu prilično lako mogao polomiti, što bi iziskivalo popravku telefona zamenom neispravnog displeja novim.

Da je ekran trajno oštećen najlakše ćete prepoznati po tome što tačskrin telefona ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku ili je napuklo staklo, zbog čega je uređaj nefunkcionalan i treba mu profesionalan servis kako bi se nastali problem uspešno rešio.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da kvalitetno uradi operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy A3 (2017) A320 pametnom telefonu, nakon čega će Vaš uređaj biti potpuno ispravan.

Uslugu zamene oštećenog displeja pružićemo Vam garantovano sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a naročito ćemo se potruditi da navedenu intervenciju zaršimo u što kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Samsung A320 Galaxy A3 (2017)

U našem servisu operaciju zamene displeja na Samsung Galaxy A3 A320 (2017) smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Za konkrenije informacije bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Efikasna i kvalitetna zamena ekrana samo je jedna od usluga po kojima je poznat servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer uspešno pružamo i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena