Samsung A5 (2017) – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Ako imate mobilni telefon sa integrisanom baterijom koja je dotrajala i treba je zameniti da bi se uređaju omogućila stabilna autonomija u radu, najbolje je da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer naši stručni i iskusni serviseri operaciju zamene baterije na Samsung A520 Galaxy A5 (2017) pametnom telefonu vrše sigurno, pouzdano i u najkraćem roku.

Samsung A5 (2017) – zamena baterije u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy A5 (2017) je elegantan i kvalitetno izrađen mobilni telefon iz popularne A serije južnokorejskog proizvođača, sa staklo-metal kućištem, IP68 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu i integrisanom (Non-removable) litijum-jonskom baterijom kapaciteta 3000 mAh koja mu pruža natprosečno dobru autonomiju u radu.

Ovaj uređaj poseduje i čitač otisaka prstiju, odličan 5.2-inčni Full HD ekran osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor na 1.9 GHz, sa 3 GB RAM memorije i 32 GB skladišnog prostora (može se microSD memorijskom karticom povećati do maksimalnih 256 GB), OS mu je Android 6.0.1 (Marshmallow), a obe kamere (i glavna i sekundarna) dolaze sa senzorima od 16 MP (primarna ima i LED blic i autofokus).

Zamena baterije na Samsung A5 (2017)

I kod vrlo kvalitetnih mobilnih telefona baterije su komponente koje imaju neki svoj vek trajanja, a kada je on pri kraju (baterija se veoma sporo puni, a jako brzo isprazni) treba pristupiti njenoj blagovremenoj zameni, kako bi se osiguralo stabilno i nesmetano napajanje uređaja električnom energijom.

Jedina otežavajuća okolnost za vlasnike smartfona sa fabrički integrisanim (tzv. „neuklonjivim“) baterijama, kakav je i model A5 2017, je što ovu zamenu nije bezbedno pokušavati bez stručne pomoći, ali je zato tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj posao za Vas obaviti pouzdano i vrlo efikasno.

Uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy A5 (2017) mobilnom telefonu naša iskusna i dobro obučena serviserska ekipa pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy A5 (2017)

Operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy A5 (2017) smartfonu u našem servisu mobilnih telefona obavljamo po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam budu potrebni konkretniji podaci o ceni ili roku za završetak ovog postupka, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i obavezno nam se obratite i ako Vam, osim efikasne i pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, budu trebale usluge dekodiranja Samsung telefona ili servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog popularnog brenda).