Zamena baterije na Samsung A6+ obavlja se rutinski i u najkraćem mogućem roku u našem servisu telefona Doktor Mobil.

Ako imate bilo koji problem sa baterijom na A6 plus, zamenite dotrajalu bateriju novom i obezbedite Vašem telefonu pouzdan i dugotrajan rad.

Za sve informacije o zameni baterije kao i u slučaju da imate neki drugi kvar na telefonu, slobodno nas kontaktirajte putem ponuđenih brojeva.

Postoji i mogućnost slanja telefona preko kurirske službe u naš servis, za klijente koji nisu iz Beograda.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung A6+ baterija

samsung a6 plus zamena baterije

Samsung Galaxy A6+ ima integrisanu Li-Ion bateriju kapaciteta 3500 mAh. Baš se kao jedna od najjačih karakteristika ovog modela navodi baterija koja se na testovima izdržljivosti pokazala veoma dobro.

Kako iz Samsunga navode, baterija bez problema podržava 21h razgovora i čak do 60h slušanja muzike.

Iako ne poseduje mogućnost brzog punjenja, A6 Plus se može dopuniti od 0 do 100% za nešto više od dva sata.

Oštećena ili dotrajala baterija na Samsung A6+

Životni vek baterije svakog telefona može se skratiti ako ga neadekvatno koristimo. Bateriju mogu oštetiti razni faktori, od držanja na punjaču više nego što je potrebno do izloženosti visokim ili niskim temperaturama.

Šta god da je razlog, nastaće kvar koji će Vam doneti mnogobrojne probleme. Tako će baterija Samsung A6+ početi brzo da se prazni i to sama od sebe, nezavisno od toga da li telefon koristite intenzivno ili ne.

Podjednako loša situacija je i kada se baterija A6+ sporo dopunjuje pa zbog toga nikako ne možete da se oslonite na telefon jer Vas može izdati u svakom trenutku.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sve to će u većoj ili manjoj meri narušiti postojan rad telefona, pa ćete potrošiti mnogo vremena u dopunjavanju baterije ili ustručavanju od korišćenja uređaja.

I zato, ako je baterija Samsung A6+ oslabila i prazni se brzo ili ima poteškoće pri punjenju, nemojte odlagati njenu zamenu novom i ispravnom baterijom.

Zamena baterije na Samsung Galaxy A6 Plus

zamena baterije samsung a6 plus

Većina modela današnjih pametnih uređaja ima integrisanu tj. neodvojivu bateriju. Samsung A6 plus je jedan od njih i zbog toga bateriju ne možete zameniti sami. Bar Vam to ne savetujemo.

Kada jedan od problema neispravne baterije Samsung A6+ nastane, on rutinski može i da nestane ako posetite naš servis Doktor Mobil.

Zamena baterije na Samsung A6 plus obavlja se u najkraćem mogućem roku kako biste što pre imali telefon na raspolaganju u besprekornom stanju.

Informacije o ceni i roku zamene baterije na Samsung A6+ možete dobiti putem telefona ili ukoliko nas lično posetite.

Samsung A6+ zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena