Bez obzira da li ste svoj mobilni telefon nabavili ili dobili iz inostranstva ili preko ugovora sa nekim od domaćih provajdera mobilne telefonije, uređaj treba dekodirati da bi mogao da se koristi sa karticom ili brojem svake mreže u svetu. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato pruža pouzdanu i bezbednu uslugu dekodiranja Samsung A520 Galaxy A5 (2017) pametnog telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy A5 (2017) u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy A5 (2017) je veoma kvalitetan i vodootporan (IP68 certified) pametni telefon, pomalo nalik na premijum model S7, sa kućištem izrađenim u kombinaciji metal-staklo i odličnim 5.2-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji.

Osmojezgarni procesor ovog telefona koji radi na maksimalnih 1.9 GHz bez problema „vrti“ OS Android 6.0.1 (Marshmallow), u čemu mu „pomaže“ 3 GB RAM memorije, dok se 32 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB. Ljubitelje selfija posebno će obradovati činjenica da obe kamere ovog smartfona imaju senzore od 16 MP (primarna ima i autofokus i LED blic). Autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy A5 (2017)

Kao što smo pomenuli u uvodu ovog teksta, telefoni koji se uzmu putem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (a Galaxy A5 2017 tako nude i MTS i Telenor i VIP) obično su zaključani na mrežu tog operatera, zbog čega se ne mogu koristiti sa SIM karticom nekog drugog provajdera mobilnih usluga.

Takva blokada postoji na mnogim pametnim telefonima, ali u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je, stručnom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, uklanjamo vrlo efikasno i pouzdano.

Vaše je samo da svoj zaključani mobilni telefon donesete u naš servis, a naši profesionalno obučeni serviseri će postupak otključavanja Samsung Galaxy A5 (2017) mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno i sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj), uz poseban trud da cela procedura bude gotova u što je moguće kraćem roku.

Cena dekodiranja Samsung A520 Galaxy A5 (2017)

Uslugu dekodiranja Samsung Galaxy A5 (2017) smartfona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni, a slobodno nas možete pozvati na telefone našeg servisa ili nam pisati putem formulara u sledećem pasusu ako su Vam potrebne detaljnije informacije (bilo o ceni ili o roku za otključavanje mobilnog uređaja).

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i najsavremenijim sofisticiranim alatima, servis Doktor Mobil može da Vam garantuje uspešnu i kvalitetnu popravku svakog hardverskog ili softverskog kvara na pametnom telefonu, a neke od naših najzastupljenijih usluga su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena