Da biste svoj pametni telefon zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije pouzdano i efikasno dekodirali, dovoljno je da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, u kojem stručnu operaciju dekodiranja Samsung A700 Galaxy A7 i Samsung A710 Galaxy A7 (2016) mobilnih telefona vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Samsung Galaxy A7 (A700, A710) – Doktor MobilSamsung Galaxy A7 A700 i Samsung Galaxy A7 A710 (2016) su pametni telefoni, odnosno fableti kvalitetne izrade i lepog dizajna, koji poseduju velike 5.5-inčne Super Amoled ekrane osetljive na dodir u Full HD rezoluciji.

Na model A7 instaliran je OS Android 4.4.4 (KitKat), dok novija verzija A7 2016 radi na Androidu 5.1.1 (Lollipop), a pokreće ih osmojezgarni procesor uparen sa 2/3 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot). Kamere ovih smartfona dolaze sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa LED blicem, autofokusom i bogatim softverskim funkcijama), a za autonomiju u radu zadužene su integrisane baterije kapaciteta 2600 mAh (na A7), odnosno 3300 mAh (na A7 2016).

Dekodiranje Samsung Galaxy A7 A700 i A7 A710 (2016)

Ukoliko neki od ovih modela pametnog telefona nije nabavljen kupovinom za keš, već preko ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije, uređaj je najverovatnije zaključan tako da se može koristiti samo sa mobilnom karticom dotičnog operatera.

Slično se dešava i sa primercima ovih smartfona koji se dobiju iz inostranstva, jer su i oni vrlo često zaključani i treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa domaćim brojevima.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju za profesionalnu pomoć u uklanjanju pomenute blokade pouzdanim dekodiranjem ili otključavanjem mobilnog telefona.

Uslugu otključavanja Samsung Galaxy A7 A700 ili A7 A710 (2016) pametnog telefona pružićemo Vam sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem roku, pa ćete moći da ga koristite sa SIM karticom svake mreže u svetu.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy A7 A700 i A7 A710 (2016)

Što se tiče cene operacije dekodiranja Samsung Galaxy A7 A700 i A7 A710 (2016) smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Budite slobodni da nam se obratite pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili popunjavanjem formulara u nastavku teksta ukoliko Vam budu trebale preciznije informacije o ceni ili roku za otključavanje uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam, pored pouzdanog dekodiranja Samsung telefona, zatreba kvalitetan servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena