Ako vam je potrebno dekodiranje Samsung Galaxy A8 (2018) mobilnog telefona, na raspolaganju vam je Doktor Mobil – servis mobilnih telefona u Beogradu.

Mi smo poznati servis mobilnih telefona koji uspešno vrši brojne servisne usluge za vaše mobilne uređaje. Kada je u pitanju dekodiranje, odnosno otključavanje mobilnog telefona Samsung Galaxy A8 (2018), s ponosom možemo reći da smo pravi eksperti, a ako nas posetite ovim povodom možete se i sami uveriti u to.

dekodiranje samsung galaxy a8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018), A530 – Ovaj Samsungov model je elegantnog izgleda, sa velikim staklenim displejom i aluminijumskim ramom.

Dolazi sa 4 GB RAM memorije i 32/64 GB interne memorije, koju u skladu sa svojim potrebama možete proširiti i do 256 GB. Kamere ovog uređaja poseduju 16 MP (glavna kamera) i 16 MP + 8 MP (prednja, „selfi“ kamera). Baterija mu je litijum-jonska, integrisana je i ima 3000 mAh.

Galaxy A8 (2018) radi na operativnom sistemu Android 7.1.1 koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 (Oreo). Ono što je možda zanimljivo istaći za ovaj uređaj je da poseduje senzore za očitavanje otisaka prsta koji znatno olakšavaju logovanje na sajtove i brojne aplikacije.

Kada dekodiramo Samsung Galaxy A8 (2018)?

U velikom broju slučajeva Galaxy A8 (2018) stigne na dekodiranje u servis Doktor Mobil, nakon što ga kupite u inostranstvu. Nepisano pravilo je da gotovo svi uređaji kupljeni van Srbije poseduju blokadu koju je neophodno ukloniti kako bismo nesmetano mogli da ih koristimo.

Pored toga, Doktor Mobil često dekodira veliki broj Samsung Galaxy A8 (2018) mobilnih telefona do kojih ste došli u okviru nekog tarifnog paketa. Prilikom takve kupovine ugovorom ste se obavezali da ćete u određenom vremenskom periodu imati obaveze prema izabranom operateru.

A uz ugovornu obavezu stiže i mobilni telefon koji je nužno otključati da biste, u slučaju da to želite, mogli da ga koristite u nekoj drugoj mreži.

galaxy a8 dekodiranje

Ko dekodira Galaxy A8 (2018)?

I sami ste svedoci da na internetu postoje mnogobrojni tutorijali koji imaju za cilj da nas „priuče“ kako da dekodiramo, odnosno otključamo svoj Samsung Galaxy A8 (2018). Naš iskren i prijateljski savet je da budete obazrivi u vezi sa savetima koje na taj način prihvatate jer tim putem možete naneti trajnu štetu i mobilnom telefonu, ali i računaru preko kog pokušavate da obavite ovu „operaciju“.

Ako želite da vaš Galaxy A7 bude dekodiran pouzdano i sigurno, a pritom i u najkraćem mogućem roku, obratite se Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. Mi ćemo vaš uređaj otključati bezbedno i efikasno.

Koliko košta dekodiranje Samsung Galaxy A8 (2018)?

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Imate mobilni telefon brenda Samsung? Servis mobilnih telefona, Doktor Mobil, u okviru svog Samsung servisa vrši sve popravke koje mogu biti potrebne vašem uređaju. Između ostalog, dekodiranje Samsung mobilnih telefona je samo mali deo naše ponude kojom je obuhvaćeno i dekodiranje već pomenutog Samsung Galaxy A8 (2018).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena