Moderne pametne telefone sa velikim ekranima treba dobro čuvati, jer prilikom nepažljivog rukovanja može doći do oštećenja ili pucanja prednjeg stakla. U slučaju da Vam se baš to dogodilo, ipak ne brinite. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy Note 5 mobilnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i garantovano bezbedno.

Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5 N920 je zaista veliki pametni telefon prelepog izgleda i vrhunskih karakteristika. Dolazi sa zakrivljenim aluminijumskim okvirom, S Pen olovkom najnovije generacije i izvanrednim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom od 5.7 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) koji ima i Gorilla Glass 4 zaštitu.

Mada je sjajnog kvaliteta izrade i sa odličnom zaštitom, i sa ekranom ovog smartfona treba pažljivo rukovati jer se prilikom slučajnog ispadanja telefona može slomiti ili oštetiti njegovo prednje staklo. Ako Vam se nešto slično dogodi i ako se uverite da LCD daje sliku i tačskrin reaguje na dodir, dobro je, na telefonu može da se zameni samo staklo.

Ukoliko, pak, primetite da tač skrin uopšte ne reaguje na dodir ili reaguje, ali ne u svim delovima ekrana, nažalost, zamena stakla ne može da reši problem, nego će morati da se promeni kompletan ekran. Ista je situacija i ako LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično), jer i tada mora da se menja ceo ekran, a ne samo staklo.

Ako ste bolje prošli, pa je na ovom divnom telefonu samo napuklo ili puklo staklo, a sve drugo funkcioniše kako treba (touchscreen reaguje na dodir, LCD daje sliku), problem na uređaju može da se reši zamenom samo prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 5

Iako ni ovo nije baš prijatna situacija, Vi nemate razloga za preteranu brigu, jer ćemo u servisu Doktor Mobil problem sa oštećenim staklom za Vas rešiti pouzdano, kvalitetno i potpuno bezbedno po uređaj.

Zamenu stakla na Samsung Galaxy Note 5 pametnom telefonu naši iskusni serviseri će obaviti profesionalno, sigurno i vrlo efikasno, koristeći najsavremenije sofisticirane alate.

Ovu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem roku koji bude moguć (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu), tako da ćete svoj mobilni telefon ubrzo moći da koristite kao i pre oštećenja stakla.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy Note 5 mobilnom telefonu je u svakom slučaju dosta povoljnija varijanta nego kada mora da se menja kompletan ekran.

Ako biste želeli da imate preciznije informacije o ceni ove usluge ili vremenskom roku za njeno pružanje, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a takođe nam možete i pisati preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu za Vas i u slučaju da Vam, pored zamene stakla, zatrebaju stručne usluge dekodiranja Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena