Zamena stakla na pametnim telefonima je specijalistička intervencija koju profesionalno i efikasno radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako je i Vama potrebna usluga zamene stakla na Samsung Galaxy S4 mini I9190 mobilnom telefonu, naši stručni serviseri će ovu operaciju za Vas obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 miniSamsung Galaxy S4 mini je pametni telefon prepoznatljivog dizajna iz popularne Galaxy S linije koji, iako nalik svom većem „bratu“ S4, dolazi sa nešto kompaktnijim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom dijagonale 4.3 inči (rezolucija mu je 540 x 960 piksela), zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 2. generacije.

Iako vrlo kvalitetan i sa dobrom zaštitom, i ekran ovog smartfona treba čuvati, jer se dešava da prilikom ispuštanja telefona na čvrstu podlogu ili direktnog udarca u displej dođe do lomljenja ili naprsnuća prednjeg stakla. Pri tome je važno proveriti da li tačskrin reaguje na dodir i da li LCD daje sliku – ako je odgovor potvrdan, na mobilnom telefonu može da se zameni samo staklo.

Međutim, ukoliko vidite da LCD samo delimično prikazuje sliku ili je ne prikazuje uopšte, zamena stakla nije od pomoći, već mora da se menja ceo ekran. Takođe, i ako tač skrin uopšte ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, moraće da se promeni kompletan ekran, jer zamena stakla ne bi rešila problem.

Ako je u pitanju bolja varijanta i na telefonu je puklo ili napuklo samo staklo (a ostalo funkcioniše normalno, LCD daje sliku, touchscreen reaguje na dodir), onda na uređaju može da se zameni samo prednje staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S4 mini

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S4 mini I9190 mobilnom telefonu pružićemo Vam kvalitetno i vrlo efikasno.

Vaše je samo da dođete u naš servis, a ostalo je naša briga. Naš tim stručno obučenih servisera će operaciju zamene stakla obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon).

Zamenu stakla na Vašem smartfonu obavićemo i u garantovano najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati kada telefon donesete na popravku).

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S4 mini mobilnom telefonu je, u poređenju sa situacijom kada se mora zameniti ceo ekran, svakako dosta povoljnija.

Ukoliko su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Važno je da znate da smo tu za Vas i ako Vam, osim zamene stakla, zatrebaju i druge stručne intervencije, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena