U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo zamenu samo stakla na Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu. Operacija zamene stakla na pametnom telefonu radi se kada na mobilnom uređaju, obično prilikom ispadanja telefona ili udarca, dođe do oštećenja, lomljenja ili naprsnuća njegovog prednjeg stakla, ali je telefon potpuno funkcionalan u radu.

s7 edge zamena staklaSamsung Galaxy S7 edge je vrhunski pametni telefon prelepog dizajna i respektabilnih performansi, sa odličnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranom zakrivljenih ivica i dijagonale 5.5 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Iako je ekran ovog modela vrlo kvalitetan i odlično zaštićen, ni on nije neuništiv, pa se u slučaju direktnog udarca u displej ili ispuštanja telefona na čvrstu podlogu može desiti da na uređaju pukne ili napukne prednje staklo.

Ako Vam se dogodi takva situacija, najvažnije je proveriti da li je telefon i dalje funkcionalan – ako vidite da tačskrin normalno reaguje na dodir i LCD daje sliku, imali ste više sreće, jer se uređaj može popraviti zamenom samo stakla.

U slučaju da touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, nažalost, zamenom stakla ne bi se rešio problem, nego bi morao da se promeni ceo ekran.

Slično je i u varijanti kada LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, pošto je i tada jedino rešenje za popravku uređaja zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu.

Znači, u boljem slučaju, kada je na smartfonu samo slomljeno ili napuklo staklo, a uređaj radi normalno (LCD daje sliku, tač skrin reaguje na dodir kako treba), kvar se može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

Dva načina zamene stakla na Samsung S7 edge mobilnom telefonu

Bitno je napomenuti da trenutno postoje dva načina zamene stakla na S7 edge telefonu koji se mogu naći na internetu u ponudi servisa i pojedinaca koji rade iz svog stana, i od toga koji način se koristi zavisi i kvalitet prikaza kasnije kod korišćenja telefona. Mnogi ovo ne znaju, pa kasnije dolazi do razočarenja i problema kad vide šta su dobili. Nije slučajno što je jedna opcija jeftinija od druge.

Prvom, starom opcijom, staklo se lepi takozvanim tečnim lepkom, gde uvek ostaju primetni tragovi zamene stakla. Ova opcija nije toliko loša kao što zvuči, i za neke ljude je prihvatljiva. Ali druga, novija metoda, je takva da se nakon zamene stakla praktično i ne vidi da je išta rađeno na telefonu. Zato je druga opcija i malo skuplja, ali mnogo bolja.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil trenutno radimo isključivo drugu, bolju i malo skuplju metodu, koja na kraju daje savršeni rezultat.

Neograničena garancija na naš rad

Kada radite zamenu stakla na s7 edge u našem servisu, dobijate neograničenu garanciju da neće doći do odlepljivanja stakla ili ekrana, ulaska prašine, deformisanja ekrana, prelivanja boja, curenja lepka, blinkanja ekrana i svega ostalog što inače može da se desi vremenom tokom korišćenja telefona, ako je zamena stakla rađena starom jeftinijom metodom.

Naravno, garancija ne važi na lomljenje ekrana ili stakla, jer ako vam telefon ispadne može se slomiti isto kao i prvi put, zato preporučujemo da se nakon zamene stakla preko ekrana stavi dodatni sloj zašitite u vidu zaštitnog stakla ili silikonske folije koju preporučujemo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S7 edge

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo upravo sa ovakvim situacijama, zbog čega zamenu stakla ili fabričku reparaciju ekrana (kako se još naziva ovaj postupak) na mobilnim uređajima vršimo vrlo efikasno i kvalitetno.

Uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata, naši stručni serviseri će operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Što se tiče vremena nephodnog za pružanje ove usluge, zbog specifičnosti samog uređaja najčeće je potrebno 1-2 radna dana da se ceo posao završi, što zavisi i od trenutnih obaveza u servisu.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji u kojoj bi na uređaju morao da se promeni ceo ekran.

Ako biste želeli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

2 Komentara : “Samsung S7 edge zamena stakla ekrana”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena