• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy S7 edge – zamena stakla

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo zamenu samo stakla na Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu. Operacija zamene stakla na pametnom telefonu radi se kada na mobilnom uređaju, obično prilikom ispadanja telefona ili udarca, dođe do oštećenja, lomljenja ili naprsnuća njegovog prednjeg stakla, ali je telefon potpuno funkcionalan u radu.

s7 edge zamena staklaSamsung Galaxy S7 edge je vrhunski pametni telefon prelepog dizajna i respektabilnih performansi, sa odličnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranom zakrivljenih ivica i dijagonale 5.5 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Iako je ekran ovog modela vrlo kvalitetan i odlično zaštićen, ni on nije neuništiv, pa se u slučaju direktnog udarca u displej ili ispuštanja telefona na čvrstu podlogu može desiti da na uređaju pukne ili napukne prednje staklo.

Ako Vam se dogodi takva situacija, najvažnije je proveriti da li je telefon i dalje funkcionalan – ako vidite da tačskrin normalno reaguje na dodir i LCD daje sliku, imali ste više sreće, jer se uređaj može popraviti zamenom samo stakla.

U slučaju da touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, nažalost, zamenom stakla ne bi se rešio problem, nego bi morao da se promeni ceo ekran.

Slično je i u varijanti kada LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, pošto je i tada jedino rešenje za popravku uređaja zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu.

Znači, u boljem slučaju, kada je na smartfonu samo slomljeno ili napuklo staklo, a uređaj radi normalno (LCD daje sliku, tač skrin reaguje na dodir kako treba), kvar se može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S7 edge

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo upravo sa ovakvim situacijama, zbog čega zamenu stakla ili fabričku reparaciju ekrana (kako se još naziva ovaj postupak) na mobilnim uređajima vršimo vrlo efikasno i kvalitetno.

Uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata, naši stručni serviseri će operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Što se tiče vremena nephodnog za pružanje ove usluge, zbog specifičnosti samog uređaja najčeće je potrebno nekoliko dana da se ceo posao završi, što zavisi i od trenutnih obaveza u servisu.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji u kojoj bi na uređaju morao da se promeni ceo ekran.

Ako biste želeli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasne i pouzdane zamene stakla, kvalitetno vršimo i usluge dekodiranja Samsung telefona, rešavanja svih softverskih i hardverskih problema u servisu Samsung mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.