Zamena stakla S7 edge Samsung telefona vrši se kada je displej telefona ispravan i funkcionalan, a samo je staklo na ekranu napuklo.

Doktor Mobil se profesionalno bavi reparacijom ekrana mobilnih telefona, pa tako i Samsung ekrana gde spada i S7 edge.

Kod nas možete uraditi zamenu stakla Samsung S7 edge telefona po najboljoj ceni i u vrlo kratkom roku.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Samsung S7 edge

   s7 edge zamena stakla

   Samsung Galaxy S7 edge je i u 2021. godini odličan pametni telefon respektabilnih performansi, sa kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranom zakrivljenih ivica i dijagonale 5.5 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela).

   Iako je ekran ovog modela vrlo kvalitetan i odlično zaštićen, ni on nije neuništiv, pa se u slučaju direktnog udarca u displej ili ispuštanja telefona na čvrstu podlogu može desiti da na uređaju pukne ili napukne prednje staklo.

   Kada je moguća zamena stakla na S7 edge?

   Ako Vam se dogodi takva situacija, najvažnije je proveriti da li je telefon i dalje funkcionalan – ako vidite da tačskrin normalno reaguje na dodir i LCD daje sliku, imali ste više sreće, može se uraditi zamena stakla S7 edge telefona.

   U slučaju da touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, nažalost, zamenom stakla ne bi se rešio problem, nego bi morao da se promeni ceo ekran.

   Slično je i u varijanti kada LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, pošto je i tada jedino rešenje za popravku uređaja zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu.

   Dva načina zamene stakla na Samsung S7 edge mobilnom telefonu

   Bitno je napomenuti da se zamena stakla S7 edge telefona vrši na dva načina. Od toga koji način se koristi zavisi i kvalitet prikaza kasnije kod korišćenja telefona.

   Prvom, starom opcijom, staklo se lepi takozvanim tečnim lepkom, gde uvek ostaju primetni tragovi zamene stakla. Ova opcija nije toliko loša kao što zvuči, i za neke ljude je prihvatljiva. Ovu metodu danas u 2022. godini veorvatno više niko ne koristi, bila je aktuelna pre 6-7 godina u trenutku prvog pisanja ovog teksta.

   Ali druga, novija metoda, je takva da se nakon zamene stakla praktično i ne vidi da je išta rađeno na telefonu. Zato je druga opcija i bila malo skuplja nekada, ali danas je i njoj pala cena, jer je S7 edge sada već stariji model telefona.

   Zamena stakla S7 edge telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radi se isključivo drugom, boljom metodom laminacije, koja na kraju daje savršeni rezultat.

   Ta druga metoda, poznata i kao laminacija, je dakle jedini način na koji mi menjamo stakla ekrana na svi modelima telefona. Reparacija ekrana Samsung S7 edge metodom laminacije daje najbolji rezultat.

   Neograničena garancija na naš rad

   Kada se zamena stakla s7 edge telefona vrši u našem servisu, dobijate neograničenu garanciju da:

   • neće doći do odlepljivanja stakla ili ekrana
   • ulaska prašine
   • deformisanja ekrana
   • prelivanja boja
   • curenja lepka
   • blinkanja ekrana itd

   Naravno, garancija ne važi na lomljenje ekrana ili stakla, jer ako vam telefon ispadne može se slomiti isto kao i prvi put.

   Zato preporučujemo da se nakon zamene stakla preko ekrana stavi dodatni sloj zašitite u vidu zaštitnog stakla ili silikonske folije koju preporučujemo.

   Reparacija ekrana Samsung S7 edge

   U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo upravo sa ovakvim situacijama, zbog čega zamenu stakla ili fabričku reparaciju ekrana (kako se još naziva ovaj postupak) na mobilnim uređajima vršimo vrlo efikasno i kvalitetno.

   Uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata, naši stručni serviseri će operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge pametnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

   Što se tiče vremena nephodnog za pružanje ove usluge, zbog specifičnosti samog posla zamena stakla s7 edge telefona najčeće traje 1-2 radna dana, što zavisi i od trenutnih obaveza u servisu.

   Zamena stakla S7 edge cena

   Cena zamene stakla na Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji u kojoj bi na uređaju morao da se promeni ceo ekran.

   Zamena stakla S7 edge cena iznosi – POZOVITE NAS!.

   Radi se laminacija, dakle kvalitetnija metoda zamene stakla.

   Ova cena nekada je, pre godinu dve dana, bila duplo veća, ali S7 edge je telefon koji više nije najnoviji, pa je zato i cena zamene stakla pala.

   Cena je takva da ako se nađete u situaciji da imate S7 edge kome je slomljeno staklo ekrana ima smisla menjati ga i uložiti.

   Ako biste želeli da dobijete detaljnije informacije o ovoj usluzi, budite slobodni da nas pozovete na telefon Doktor Mobil servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko forme u nastavku teksta.

   Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular


    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    3 Komentara : “Zamena stakla S7 edge – reparacija ekrana”

    Učitajte još komentara

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena