Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za brojne intervencije na pametnim telefonima, među kojima je jedna od najvažnijih dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona. U našem servisu, operaciju dekodiranja Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnih telefona možete obaviti garantovano sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Dekodiranje Samsung Galaxy S8, S8 plus – servis Doktor MobilSamsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) su najnovije Samsungove perjanice i po mnogima trenutno najbolji Android telefoni koji postoje. Impresivnim dizajnom ovih pametnih telefona dominiraju ogromni Super Amoled ekrani sa zakrivljenim ivicama, i to veličine dijagonale 5.8 inči na modelu S8 i 6.2 inči na verziji S8 plus.

Vrhunske performanse ovih uređaja čine moćni osmojezgarni procesori (4×2.3 GHz & 4×1.7 GHz) upareni sa 4 GB RAM i 64 GB interne memorije (plus microSD slot), najnoviji Android 7.0 (Nougat) sa TouchWiz korisničkim interfejsom, kamere od 12 MP (primarna, sa faznim autofokusom, LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i vrlo bogatim dodatnim funkcijama) i 8 MP (selfi), a razlikuju se u bateriji koja je kod S8 kapaciteta 3000 mAh, a na modelu S8+ od 3500 mAh.

Dekodiranje Samsung S8 i S8+

Ove fantastične pametne telefone, osim kupovine za keš, možete nabaviti i preko nekog od naših operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), ali će uređaj tada po svoj prilici biti zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Nešto slično možete očekivati i kada telefon dobijete ili nabavite iz inostranstva, jer su i ti smartfoni uglavnom zaključani na mrežu matičnog operatera i potrebno ih je dekodirati da bi mogli da se koriste sa mobilnim brojem ili karticom po slobodnom izboru.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu blokadu uklanjamo veoma pouzdanom i efikasnom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Uslugu dekodiranja Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8 plus mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon), a posebno ćemo se potruditi da za Vas tu intervenciju obavimo i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy S8 i S8 plus

Stručnu operaciju otključavanja Samsung Galaxy S8 ili S8 plus smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Važno je da znate da se na stručne i iskusne servisere Doktor Mobil servisa možete uvek osloniti, bez obzira da li Vam treba pomenuto dekodiranje Samsung telefona, hardverski ili softverski servis Samsung mobilnih telefona ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena