Zamena stakla ekrana na Samsung S8, S8 plus mobilnom telefonu uspešno i pouzdano obavlja se u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Sa iskusnim i dobro obučenim serviserima i najsavremenijim alatima, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spreman je da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem sa mobilnim telefonom.

To važi i u slučaju da Vam je potrebna pouzdana i kvalitetna zamena stakla ili zamena ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnom telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung S8, S8 plus zamena stakla

s8 plus zamena stakla

Zamena stakla na Samsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) obavlja se kada je na ekranu samo napuklo staklo, a sve drugo normalno funkcioniše. Inače se vrši zamena ekrana.

Da ne bi bilo neke zabune, radi se o staklu koje je deo samog ekrana, a ne o dodatnom zaštitnom staklu koje možete kupiti posebno i nalepiti na ekran telefona.

Da li je uopšte moguća zamena samo stakla ekrana na Samsung S8, S8 plus

Često nas to pitaju naši klijenti, jer su prethodno dobili informaciju da zamena stakla ekrana na S8, S8 plus nije moguća i da se menja samo ceo ekran u kompletu.

Ovo jednostavno nije tačno – moguće je zameniti staklo ekrana na Samsung telefonima, kao i staklo na Samsung S8 modelu i mi to uspešno radimo od kad su se ovi modeli pojavili.

Nema nikakve potrebe da menjate kompetan ekran. Cena zamene stakla na S8 je mnogo povoljnija nego cena zamene kompletnog ekrana.

Zamena stakla ili zamena ekrana na Samsung S8 i Samsung S8 plus

Kada je došlo do naprsnuća ekrana, prvo proverite funkcionalnost telefona i da li LCD prikazuje sliku i ekran reaguje na dodir u svim delovima.

Za detaljnu proveru funkcionalnosti otkucajte na brojčaniku telefona skriveni kod za testiranje svih funkcija telefona, a to je *#0*# a zatim kliknite na opciju Touch. 

provera s8 skriveni meni

Proverite da li ekran reaguje na dodir u svim delovima tako što ćete proći prstom kroz sve kockice koje se pojave na ekranu.

Takođe vizuelno pogledajte da li se vide neka druga oštećenja na ekranu kao što su crne tačke, fleke, linije i slično.

Ako se uverite da je sve u redu, osim što je napuklo staklo ekrana, onda budite srećni jer se kvar može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

Međutim, ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, takav kvar se, nažalost, ne bi mogao popraviti zamenom samo stakla, već bi na telefonu morao da se zameni kompletan ekran.

Zamena ekrana radi se u slučaju da LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, jer je i to situacija u kojoj je popravka moguća samo zamenom ekrana na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus mobilnom telefonu.

Na koji način se radi zamena stakla ekrana – reparacija ekrana na S8, S8 plus

Oni koji su malo istraživali po internetu oko zamene stakla na Samsung Edge ekranima mogli su pročitati da postoje dve metode zamene stakla: upotrebom tečnog lepka i laminacija.

Laminacija je najnovija metoda koja proizvodi najbolje rezultate. Tu metodu i mi koristimo za reparaciju svih Samsung Edge ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena stakla ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

s8 zamena stakla

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u rešavanju problema na mobilnim uređajima, može da Vam garantuje pouzdanu i bezbednu zamenu stakla na Samsung S8 ili S8 plus telefonu.

Najčešće se zamena stakla na Samsung S8, S8 plus završava u roku od 24 časa.

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8+ smartfonu, cena je u svakom slučaju povoljnija nego kada bi na uređaju morala da se uradi zamena kompletnog ekrana.

Zamena stakla i zamena ekrana S8, S8 plus cena

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis je specijalizovan za zamenu stakla na mobilnom telefonu, Osim na Samsung S8 i S8 plus, i na ostalim Samsung Edge ekranima možemo uraditi zamenu samo prednjeg stakla, S7 edge, S9, S9 plus, S10, za više informacija možete nas kontaktirati.

Tagovi: zamena ekrana, zamena ekrana Samsung

9 Komentara : “Zamena stakla ekrana Samsung S8 i S8 plus”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena