Zamena stakla na Samsung S8 i S8 plus u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu – provereno, pouzdano i bezbedno! 

Operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus telefonima iskusna i dobro obučena serviserska ekipa servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obaviće najčešće u roku od 1 do 2 radna dana.

Cena zamene stakla na S8 iznosi 80 evra.

Cena zamene stakla na S8 plus iznosi 100 evra.

Cena za zamenu samo stakla ekrana je dosta niža od zamene kompletnog ekrana.

Vaš S8 ili S8 plus možete doneti u naš servis Samsung telefona u Beogradu ili ih poslati bilo kojom kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Arene

   Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Samsung S8, S8 plus zamena stakla

   s8 plus zamena stakla

   Zamena stakla na Samsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) obavlja se kada je na ekranu samo napuklo staklo, a sve drugo normalno funkcioniše. Inače se vrši zamena ekrana.

   Da ne bi bilo neke zabune, radi se o staklu koje je deo samog ekrana, a ne o dodatnom zaštitnom staklu koje možete kupiti posebno i nalepiti na ekran telefona.

   Da li je uopšte moguća zamena samo stakla ekrana na Samsung S8, S8 plus

   Često nas to pitaju naši klijenti, jer su prethodno dobili informaciju da zamena stakla ekrana na S8, S8 plus nije moguća i da se menja samo ceo ekran u kompletu.

   Ovo jednostavno nije tačno – moguće je zameniti staklo ekrana na Samsung telefonima, kao i staklo na Samsung S8 modelu i mi to uspešno radimo od kad su se ovi modeli pojavili.

   Nema nikakve potrebe da menjate kompetan ekran. Cena zamene stakla na S8 je povoljnija nego cena zamene kompletnog ekrana.

   Zamena stakla ili zamena ekrana na Samsung S8 i Samsung S8 plus

   Kada je došlo do naprsnuća ekrana, prvo proverite funkcionalnost telefona i da li LCD prikazuje sliku i ekran reaguje na dodir u svim delovima.

   Za detaljnu proveru funkcionalnosti otkucajte na brojčaniku telefona skriveni kod za testiranje svih funkcija telefona, a to je *#0*# a zatim kliknite na opciju Touch. 

   provera s8 skriveni meni

   Proverite da li ekran reaguje na dodir u svim delovima tako što ćete proći prstom kroz sve kockice koje se pojave na ekranu.

   Takođe vizuelno pogledajte da li se vide neka druga oštećenja na ekranu kao što su crne tačke, fleke, linije i slično.

   Ako se uverite da je sve u redu, osim što je napuklo staklo ekrana, onda budite srećni jer se kvar može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

   Međutim, ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, takav kvar se ne bi mogao popraviti zamenom samo stakla, već bi na telefonu morao da se zameni kompletan ekran.

   Zamena ekrana radi se u slučaju da LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, jer je i to situacija u kojoj je popravka moguća samo zamenom ekrana na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus mobilnom telefonu.

   Na koji način se radi zamena stakla ekrana – reparacija ekrana na S8, S8 plus

   Oni koji su malo istraživali po internetu oko zamene stakla na Samsung Edge ekranima mogli su pročitati da postoje dve metode zamene stakla: upotrebom tečnog lepka i laminacija.

   Laminacija je najnovija metoda koja proizvodi najbolje rezultate. Tu metodu i mi koristimo za reparaciju svih Samsung Edge ekrana.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Zamena stakla ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

    s8 zamena stakla

    Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u rešavanju problema na mobilnim uređajima, može da Vam garantuje pouzdanu i bezbednu zamenu stakla na Samsung S8 ili S8 plus telefonu.

    Najčešće se zamena stakla na Samsung S8, S8 plus završava u roku od 24-48 časova.

    Zamena stakla S8, S8 plus cena

    Cena zamene stakla Samsung S8 je 80 evra.

    Cena zamene stakla Samsung S8 plus je 100 evra.

    Garancija na zamenu stakla

    Garancija je 90 dana od momenta preuzimanja telefona. Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa. Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

     Pozovite nas

     011 / 4022-611

     ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

     Kontakt forma:     Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

     AKS Sabac Brza Posta
     PostExpress Posta Srbije

     Naš servis je specijalizovan za zamenu stakla na mobilnom telefonu, Osim na Samsung S8 i S8 plus, i na ostalim Samsung Edge ekranima možemo uraditi zamenu samo prednjeg stakla, S7 edge, S9, S9 plus, S10.

     Pogledajte više o: zamena ekrana ili zamena na ekrana Samsung telefonima.

     9 Komentara : “Zamena stakla ekrana Samsung S8 i S8 plus”

     Učitajte još komentara

     Ostavite komentar

     Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena