Zamena stakla LCD-a na Samsung S8, S8 plus mobilnom telefonu uspešno i pouzdano obavlja se u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Sa iskusnim i dobro obučenim serviserima i najsavremenijim alatima, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spreman je da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem sa mobilnim telefonom.

To važi i u slučaju da Vam je potrebna pouzdana i kvalitetna zamena stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnom telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung S8, S8 plus zamena stakla

s8 plus zamena stakla

Samsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) su pametni telefoni premijum dizajna i kvaliteta izrade i odličnih performansi, a među njihovim glavnim adutima su najbolji ekrani koji postoje na tržištu smartfona.

Sa dijagonalom od 5.8“ (na modelu S8), odnosno 6.2“ (na verziji S8 plus), kapacitivni Super Amoled ekrani ovih popularnih telefona daju vrhunski prikaz boja i pružaju zaista neverovatno uživanje u multimediji.

Ali bez obzira na veoma respektabilnu zaštitu i kvalitet, ekrane ovih mobilnih uređaja treba dobro čuvati od mogućih oštećenja do kojih relativno lako može doći ako se telefon ispusti na neku tvrđu podlogu ili pretrpi ozbiljniji udarac u displej.

Da li je uopšte moguća zamena samo stakla ekrana na Samsung S8, S8 plus

Često nas to pitaju naši klijenti, jer su prethodno dobili informaciju da zamena stakla ekrana na S8, S8 plus nije moguća i da se menja samo ceo ekran u kompletu.

Ovo jednostavno nije tačno – moguće je zameniti samo prednje staklo ekrana na S8 modelima i mi to uspešno radimo već duži period, tačnije od kad su se ovi modeli pojavili.

Nema nikakve potrebe da menjate kompetan ekran. Cena zamene stakla na S8 je mnogo povoljnija nego cena zamene kompletnog ekrana.

U kojim situacijama je moguća samo zamena stakla na S8 

Kada je došlo do naprsnuća ekrana, prvo proverite funkcionalnost telefona i da li LCD prikazuje sliku i ekran reaguje na dodir u svim delovima.

Za detaljnu proveru funkcionalnosti otkucajte na brojčaniku telefona skriveni kod za testiranje svih funkcija telefona, a to je *#0*# a zatim kliknite na opciju Touch. 

provera s8 skriveni meni

Proverite da li ekran reaguje na dodir u svim delovima tako što ćete proći prstom kroz sve kockice koje se pojave na ekranu.

Takođe vizuelno pogledajte da li se vide neka druga oštećenja na ekranu kao što su crne tačke, fleke, linije i slično.

Ako se uverite da je sve u redu, osim što je napuklo staklo ekrana, onda budite srećni jer se kvar može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

Međutim, ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, takav kvar se, nažalost, ne bi mogao popraviti zamenom samo stakla, već bi na telefonu morao da se promeni kompletan ekran.

Isto bi bilo i u slučaju da LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, jer je i to situacija u kojoj je popravka moguća samo zamenom ekrana na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus mobilnom telefonu.

Dakle, ako ste imali više sreće i na uređaju je samo naprslo ili je slomijeno staklo, a sve drugo radi kako treba, LCD prikazuje sliku, touchscreen reaguje normalno na dodir, telefon možemo da popravimo zamenom prednjeg stakla.

Na koji način se radi zamena stakla – reparacija ekrana na S8, S8 plus

Oni koji su malo istraživali po internetu oko zamene stakla na Samsung Edge ekranima mogli su pročitati da postoje dve metode zamene stakla: upotrebom tečnog lepka i laminacija.

Laminacija je najnovija metoda koja proizvodi najbolje rezultate. Tu metodu i mi koristimo za reparaciju svih Samsung Edge ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

s8 zamena stakla

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u rešavanju problema na mobilnim uređajima, može da Vam garantuje pouzdanu i bezbednu zamenu stakla, odnosno fabričku reparaciju ekrana na Samsung S8 ili S8 plus telefonu.

Uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus mobilnom telefonu naš tim servisera pružiće Vam sigurno, profesionalno i u najkraćem roku koji realno bude moguć, a konkretniju procenu Vam možemo dati na licu mesta.

Najčešće se zamena stakla na Samsung S8, S8 plus završava u roku od 24 časa.

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8+ smartfonu, cena je u svakom slučaju povoljnija nego kada bi na uređaju morala da se uradi zamena kompletnog ekrana.

Ukoliko biste voleli da unapred imate nešto preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za završetak ove operacije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite popunjavajući formular u sledećem pasusu ovog teksta.

Zamena stakla S8, S8 plus cena

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis je specijalizovan za zamenu stakla na mobilnom telefonu, Osim na Samsung S8 i S8 plus, i na ostalim Samsung Edge ekranima možemo uraditi zamenu samo prednjeg stakla, S7 edge, S9, S9 plus, S10, za više informacija možete nas kontaktirati.

7 Komentara : “Samsung S8, S8 plus zamena stakla ekrana”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena