Samsung Galaxy S8 i S8 plus – zamena stakla

Sa vrlo iskusnim i dobro obučenim serviserima i najsavremenijim sofisticiranim alatima, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spreman je da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem sa mobilnim telefonom. To važi i u slučaju da Vam je potrebna pouzdana i kvalitetna zamena stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnom telefonu.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus – Doktor MobilSamsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) su impresivni pametni telefoni premijum dizajna i kvaliteta izrade i odličnih performansi, a među njihovim glavnim adutima su verovatno trenutno najbolji ekrani koji postoje na tržištu smartfona.

Sa dijagonalom od 5.8“ (na modelu Galaxy S8), odnosno 6.2“ (na verziji S8 plus), kapacitivni Super Amoled touchscreen ekrani ovih popularnih telefona daju vrhunski prikaz boja i pružaju zaista neverovatno uživanje u multimediji. Rezolucija im je 1440 x 2960 piksela, a zaštićeni su Gorilla Glass staklom poslednje generacije (5).

Ali bez obzira na veoma respektabilnu zaštitu i kvalitet, ekrane ovih mobilnih uređaja treba dobro čuvati od mogućih oštećenja do kojih relativno lako može doći ako se telefon ispusti na neku tvrđu podlogu ili pretrpi ozbiljniji udarac u displej.

Pri tome često pukne ili napukne staklo telefona, a ako se uverite da je uređaj sačuvao funkcionalnost (LCD daje sliku i tačskrin reaguje na dodir), budite srećni jer se kvar može otkloniti zamenom samo prednjeg stakla.

Međutim, ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), takav kvar se, nažalost, ne bi mogao popraviti zamenom samo stakla, već bi na telefonu morao da se promeni kompletan ekran.

Isto bi bilo i u slučaju da LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično), jer je i to situacija u kojoj je popravka moguća samo zamenom ekrana na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus mobilnom telefonu.

Dakle, ako ste imali više sreće i na uređaju je samo naprslo ili je slomijeno staklo, a sve drugo radi kako treba (LCD prikazuje sliku, touchscreen reaguje normalno na dodir), telefon možemo da popravimo zamenom prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u rešavanju ozbiljnih problema na mobilnim uređajima, može da Vam garantuje pouzdanu i bezbednu zamenu stakla, odnosno fabričku reparaciju ekrana (kako se ponekad naziva ta operacija).

Uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S8 i S8 plus mobilnom telefonu tim stručnih servisera koji kod nas radi pružiće Vam sigurno, profesionalno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (konkretniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8+ smartfonu, ona je u svakom slučaju povoljnija nego kada bi na uređaju morala da se uradi zamena kompletnog ekrana.

Ukoliko biste voleli da unapred imate nešto preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za završetak ove operacije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite popunjavajući formular u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz profesionalnu i pouzdanu zamenu stakla na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil je tu za Vas i u slučaju da Vam zatrebaju druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.