Ekrani na pametnim uređajima su sve kvalitetniji i sve veći, ali su nažalost i prilično osetljivi i u nekim situacijama može doći do njihovog oštećenja. Ako imate upravo taj problem, budite sigurni da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na tabletu Samsung Galaxy Tab S2 8.0 možete obaviti sigurno, profesionalno i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Tab S2 8.0Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (sa verzijama T710 i T715) je atraktivan tablet izuzetnog kvaliteta izrade, elegantan i veoma tanak (5.6 mm). Ima odličan kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran dijagonale 8.0 inči, rezolucije 1536 x 2048 piksela, sa veoma živim bojama, ali nažalost bez zaštite od ogrebotina.

Sjajne performanse u radu pruža mu osmojezgarni procesor (4×1.9 GHz i 4×1.3 GHz) sa 3 GB RAM-a, a tu je i 32/64 GB interne memorije, uz microSD slot za povećanje do 256 GB. Radi na OS Android verzije 5.0.2 (Lollipop) sa TouchWiz korisničkim interfejsom.

Kamere na ovom modelu su primarna od 8 MP sa autofokusom (bez LED blica) i sekundarna prednja od 2.1 MP. Za autonomiju u radu ovog uređaja zaslužna je integrisana baterija kapaciteta 4000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Usluga zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 biće Vam neophodna ako se dogodilo da je Vašem tabletu prilikom ispadanja na čvrstu podlogu ili udarca ekran trajno oštećen. To ćete prepoznati po tome što njegov displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin ne reaguje na dodir.

Nažalost, i takve situacije se dešavaju, ali Vi nemojte očajavati. Dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo ovaj Vaš problem rešiti vrlo profesionalno i kvalitetno.

Zamenu ekrana na Vašem tabletu naši stručno obučeni i iskusni serviseri obaviće pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po uređaj).

Ovu uslugu ćemo Vam pružiti u najkraćem mogućem roku (zavisiće jedino od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete ponovo moći da uživate u svim mogućnostima ovog sjajnog uređaja.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Ukoliko su Vam potrebne konkretne informacije o ceni i roku potrebnom za operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S2 8.0, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil specijalizovani smo i za kompletan servis Samsung telefona (rešavanje različitih hardverskih i softverskih problema), kao i dekodiranje Samsung mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena