Zamena stakla LCD-a na Samsung J6 je jedna od mnogih usluga koje pružamo u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Ako Vam je potrebna zamena stakla ili bilo koja druga intervencija na Samsung J6, možete nas posetiti ili pozvati na obostrano zadovoljstvo.

Posebna pogodnost koju nudimo je slanje telefona kurirskom službom ako niste iz Beograda ili Vam više odgovara da obavite popravku bez dolaska u servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy J6 staklo LCD-a

  zamena stakla lcd-a samsung j6

  Prednje staklo Samsung Galaxy J6 oslanja se na njegov Super AMOLED ekran veličine 5.6 inča i rezolucije 720 x 1480 piksela.

  Dobro poznatim Super AMOLED ekranima koje Samsung ugrađuje na većinu svojih uređaja se ne mogu naći mane kada se radi o kvalitetu i jasnoći slike ali i energičnosti boja.

  J6 poseduje i osnovnu verziju Gorilla Glass zaštite ali ovo često ne može zaštititi telefon od mnogobrojnih oštećenja, ako se neadekvatno tj. nepažljivo rukuje sa njim.

  Kada je potrebna zamena stakla na Samsung J6?

  Zamenu stakla na Samsung J6 potrebno je izvršiti kada se staklo slomi ali srećom sve komande na ekranu i tačskrinu rade sasvim dobro.

  Verovatno se pitate zbog čega treba da zamenite staklo ako njegovo lomljenje ne rezultira nikakvim smetnjama u radu. Pre svega zato što se oštećenje može proširiti i ugroziti ekran. O estetici da ne pričamo.

  Takođe, može biti veoma iritantno raditi na telefonu koji ima pukotine preko celog prednjeg stakla ili ukoliko delovi slomljenog stakla počnu da otpadaju.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Zbog toga je slomljeno, izgrebano, smrskano staklo na J6 potrebno zameniti novim i tako otkloniti sve nelagodne posledice padova ili udaraca koji su zadesili Vaš telefon.

   Zato telefon u ruke i pravo u servis koji će predano zameniti oštećeno staklo J6 i vratiti ga u prvobitno stanje, kao da se ništa nije ni desilo.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J6

   samsung j6 zamena stakla lcd-a

   Kada dijagnostikom ustanovimo da oštećeno staklo na Samsung J6 ne utiče na normalan rad tačskrina i samog ekrana, zamenićemo staklo novim i tako Vas osloboditi problema.

   Doktor Mobil ovakav tip intervencije obavlja pouzdano pa tako zamena stakla LCD-a na Samsung J6 neće oštetiti ekran niti promeniti njegove karakteristike.

   Zamena prednjeg stakla na Samsung J6 samo uklanja staklo ekrana dok ekran ostaje netaknut i zadržava svoje funkcije i postojanost slike na njemu.

   Detaljne informacije o ceni i roku zamene stakla na J6 možete dobiti putem telefona ili kontakt forme na dnu teksta, ali ih sa sigurnošću dajemo prilikom ostavljanja uređaja na popravku u servisu.

   Samsung J6 zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena