Zamena stakla ekrana na Samsung Note 10 N970 telefonu je usluga koja Vam je potrebna ako je samo naprsao ekran, ali sve i dalje radi i telefon možete normalno da koristite.

Moguće je zameniti samo staklo ekrana na Note 10, nije potrebno menjati kompletan ekran. Cena zamene stakla je uvek povoljnija nego cena zamene kompletnog ekrana.

Doktor Mobil ovu uslugu obavlja kvalitetno i pouzdano u našem servisu mobilnih telefona. Naši iskusni serviseri spremni su i obučeni za ovu vrstu posla.

Ako je došlo do lomljenja stakla ekrana i potrebna Vam je zamena stakla na Samsung Note 10 na pravom ste mestu. Kontaktirajte nas ili pročitajte ostatak teksta za više informacija.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena stakla Note 10 cena

  Cena zamene stakla ekrana na Samsung Note 10 — POZOVITE NAS!

  Cena je znatno povoljnija nego cena zamene kompletnog ekrana.

  Samsung Note 10 zamena stakla

  Samsung Note 10 zamena stakla ekrana

  Samsung Note 10 N970 spada u red sigurno najboljih telefona današnjice. Pojavio se u avgustu 2019. godine i sigurno će još nekoliko godina spadati u premijum modele.

  Ekran veličine 6.3 inča pruža vrhunski doživljaj u svakodnevnom korišćenju, a za zaštitu ekrana je zadužena firma Corning i njihov Gorilla Glass 6.

  Gorilla Glass 6 je trenutno najjača zaštita ekrana koja postoji na tržištu. Ako kupite Note 10 dobijate najbolje što postoji.

  Ipak, da li to znači da je Vaš Samsung Note 10 otporan na sve udarce i padove i da ne može da se polomi?

  Daleko od toga! Iz iskustva našeg servisa možemo Vam reći da tu ima više marketinga nego što je zaista tako.

  Telefoni sa velikim ekranima prilikom pada na tvrdu površinu lakše pucaju i lome se. Note 10 nije izuzetak.

  Ono što se često dešava jeste da prilikom pada napukne staklo ekrana, a ne sam LCD. Tada ste imali sreću u nesreći, jer zamena stakla LCD-a na Note 10 je izvodljiva i radi se u Doktor Mobil servisu.

  Da li može samo staklo ili mora ceo ekran da se menja?

  zamena stakla note 10

  Što se tiče Samsung ekrana za zakrivljenim ekranima, još od prvog Edge-a postoje nejasnoće i dezinformacije oko zamene samo stakla i zamene kompletnog ekrana.

  Nije redak slučaj da naš servis poseti vlasnik nekog Samsung modela kao što je Note 10 kome je puklo staklo na ekranu i prijatno se iznenadi kad čuje da je moguća zamena samo stakla. Jer, cena zamene stakla je manja nego kod zamene ekrana.

  Problem je u tome što je ovo veoma komplikovana operacija koju retko ko radi. Potrebno je veliko znanje, iskustvo i posebna skupocena oprema da bi se zamena stakla na Note 10 mogla uraditi.

  Mi u Doktor Mobil servisu bavimo se ovim poslom godinama unazad, praktično od kada je počela da se radi fabrička reparacija Samsung ekrana.

  Nekoliko puta smo išli u Kinu i prošli specijalnu obuku koja je neophodna da bi se reparacija stakla radila profesionalno i na vrhunskom nivou. U stalnom smo kontaktu sa našim kineskim partnerima koji nas obaveštavaju o najnovijim metodama i načinima zamene stakla na Samsung telefonima.

  Dakle, ako Vam je puklo samo staklo na Note10 nadamo se da smo Vas uverili prvo da je zamena samo stakla moguća i drugo da je Doktor Mobil pravi i siguran izbor za Vas.

  Kako da proverite da li je moguća zamena samo stakla na Note 10

  Kada je samo staklo napuklo, moguće je zameniti ga, ali potrebno je proveriti da li slučajno nema još nekih oštećenja.

  Da li LCD prikazuje sliku u svim delovima ekrana? Da li svi delovi ekrana reaguju na dodir?

  Detaljnu proveru ovih funkcionalnosti možete obaviti ako na brojčaniku otkucate skriveni kod za testiranje telefona, a to je *#0*# (ovo je nula u sredini).

  Potom kliknite na opciju Touch.

  Samsung skriveni meni

  Sledeće testirajte prvo da li ekran reaguje na dodir u svim delovima. Prođite prstom kroz sve kockice koje se pokažu na ekranu. Ako uspete da zatvorite sve kockice i ekran se automatski vrati na prethodni meni znači da je touchscreen ispravan.

  Takođe, pažljivo proverite vizuelno da li se vide neka druga oštećenja na LCD-u. Ima li crnih ili sivih fleka, uspravnih linija, da li ekran možda ponekad izgubi sliku, blinka ili slično?

  Ako je takva situacija onda zamena stakla na Note 10 neće biti moguća, tada je obavezna zamena ekrana.

  Da zaključimo: u slučaju da je samo puklo staklo na ekranu, ali možete da koristite normalno telefon, na LCD-u nema oštećenja, touchscreen radi u svim delovim – moguće je zameniti samo staklo ekrana.

  U suprotnom, ako na LCD-u nemate sliku uopšte ili se vidi da je oštećen, ili touchscreen ne radi u svim delovima onda nemate drugu opciju osim da zamenite kompletan ekran.

  Malo tehničkih detalja kako se radi zamena stakla Note 10

  Nećemo Vas previše opterećivati tehničkim detaljima već želimo da odgovorimo na još neka pitanja koja se pojavljuju po internetu u vezi sa zamenom stakla.

  Kojom metodom radite zamenu stakla – pitaju često potencijalni klijenti.

  Nedoumice su prisutne iz razloga što se u početku za zamenu stakla koristila metoda sa tečnim lepkom.

  Ne znamo da li danas još neko koristi tu staru metodu, ali što se jednom zapiše na internetu ostaje za sva vremena.

  Metoda koja se danas koristi zove se laminacija. Koriste se tzv. OCA stikeri, lepak u čvrstom stanju i posebne mašine koje odvajaju slomljeno staklo i potom lepe novo staklo.

  Doktor Mobil ima najsavremenije mašine za ovu vrstu posla i možete biti sigurni ako Vaš Note 10 sa napuklim staklom donesete kod nas da ste na pravom mestu.

  samsung note 10 zamenjeno staklo ekrana

  Zamena stakla ekrana na Samsung Note 10

  Postupak zamene stakla se drugačije naziva i fabrička reparacija Samsung ekrana. Ovaj komplikovan i složen proces treba poveriti stručnim i proverenim servisima koji poseduju adekvatno znanje i alate.

  Doktor Mobil servis u Beogradu učiniće da svaka zamena stakla na Note 10 bude obavljena sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

  U slučaju da su Vam potrebni precizniji podaci o ceni ili vremenskom roku za izvođenje operacije zamene stakla na Galaxy Note 10 možete nas pozvati ili nam pisati putem formulara koji se nalazi u nastavku.

  Slobodno nas posetite i raspitajte se o svemu na licu mesta, porazgovarajte sa našim serviserom i informišite se oko svega što Vas zanima vezano za zamenu stakla na Note 10 pametnom telefonu.

  Garancija na zamenu stakla

  Garancija je 90 dana od momenta preuzimanja telefona. Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa. Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   3 Komentara : “Samsung Note 10 zamena stakla ekrana”

   1. Milos Jezdimirovic

    Postovani,

    Koliko kosta zamena stakla za model telefona Samsung Note 10?
    I koliko Vam je vremenski potrebno da ga zamenite?

    Pozdrav
    Milos Jezdimirovic

    Одговори
   Učitajte još komentara

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena