Zamena baterije na Samsung S10 je servisna intervencija koju sprovodimo pouzdano u Doktor Mobil servisu.

Zamenu baterije kao i ostale mnogobrojne redovne usluge na Galaxy S10 obavljamo u našem servisu mobilnih telefona.

Ako ste nekako zalutali do ovog teksta a ne posedujete S10, kod nas možete zameniti bateriju i na svim modelima pametnih telefona, nezavisno od brenda.

Ukoliko Vam više odgovara možete nam poslati telefon kurirskom službom i otkloniti problem bez dolaska u servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10 baterija

  zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

  Samsung Galaxy S10 – ovaj najnoviji smartfon visoke klase karakteriše baterija kapaciteta 3400 mAh. Zahvaljujući mogućnosti brzog bežičnog punjenja, baterija Galaxy S10 se može dopuniti u znatno kraćem roku od prethodnih modela S serije.

  Iako se na internetu vodi polemika o tome da kapacitet baterije nije dovoljan za ovako jak telefon, to zavisi od pojedinačnih potreba. Ovom stavu je sigurno doprinela i baterija S10 Plus koji je predstavljen istog dana, ali baterije ova dva modela svakako ne treba porediti.

  S10 odlikuje mnoštvom zadivljujućih karakteristika a samo neke od njih su trostruka primarna kamera i skladišni prostor od 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

  Samsung S10 kvar na bateriji

  Neispravna baterija na Samsung S10 može izuzetno otežati autonomiju u njegovom radu. Kako biste nesmetano uživali u širokim mogućnostima koje ovaj smartfon nudi, nikako nije poželjno da Vas u tome sprečava baterija.

  Ako primetite da se baterija S10 brzo prazni a koristili ste telefon kao i svakog drugog dana, to je siguran znak da joj je potrebna zamena. Ista situacija postoji i ako se baterija na Samsung S10 sporo puni.

  Takođe, moguće je da se baterija uopšte ne može dopuniti do 100%. U svim navedenim slučajevima potrebna je zamena baterije na Samsung Galaxy S10.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Ređe su situacije u kojima problemi sa punjenjem dolaze od neispravnog punjača ili neispravnog konektora punjenja.

   S10 poseduje integrisanu tj. neuklonjivu bateriju i upravo zbog toga je ne možete sami zameniti. Za takav zahvat potreban je specifičan alat kao i stručno iskustvo pa je najsigurnije obaviti ga u servisu.

   Zamena baterije na Samsung Galaxy S10

   zamena baterije samsung galaxy s10

   Nakon zamene pokvarene baterije novom, telefon će ponovo normalno raditi a Vi ćete moći da odložite punjač koji ste do tada nosili svuda sa sobom.

   Zamena baterije na Samsung Galaxy S10 jedna je od pouzdanih rutinskih intervencija koje se nalaze u standardnoj ponudi Doktor Mobil servisa.

   Obično se zamena baterije vrši u kratkim vremenskim intervalima u cilju toga da Vaš telefon što pre bude osposobljen za dalji rad.

   Precizne informacije o roku zamene baterije na Samsung S10 možemo Vam dati po prijemu telefona u servis a dostupne su i putem kontakt forme u nastavku.

   Samsung S10 zamena baterije cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena