Popravka tj. zamena mikrofona ili slušalice na Samsung S10 je jedna od redovnih rutinskih operacija koje su Vam dostupne u našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Kod nas možete obaviti sve popravke na S10 i S10 plus ali i na drugim Samsung uređajima u sklopu Samsung servisa telefona.

Ukoliko niste iz Beograda a potrebne su Vam zamena mikrofona ili slušalice, postoji i opcija slanja telefona kurirskom službom.

Za više informacija o ovom tipu usluge nas možete kontaktirati.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 mikrofon

zamena ekrana na samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 je pametni telefon koji se javnosti predstavio kao prvi koji koristi Dynamic AMOLED ekran.

Samsung S10 kao i drugi moderni telefoni ima dva mikrofona, jedan na vrhu i drugi pri dnu telefona. Konkretno, ovo svojstvo je iskorišćeno kako bi se otklonili buka i šum tokom razgovora kao i napravili video snimci jasnog zvuka.

Fotografisanje je unapređeno u odnosu na prethodne modele S serije trostrukom primarnom kamerom. Za čuvanje različitih vrsta korisničkih podataka predviđeno je 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Samsung S10 kvar na mikrofonu

Kvar na mikrofonu na Samsung S10 telefona jedna je od stvari koja Vam se vrlo lako može desiti. Ovako osetljivu komponentnu treba držati dalje od vode jer ukoliko dođe u dodir sa njom može ostaviti neželjene posledice. Moguće je i da sam konektor popusti pa će se u tom slučaju javiti problemi sa zvukom u toku poziva.

Neispravan mikrofon S10 primetićete vrlo brzo jer će sagovornih imati poteškoće da Vas čuje. Da li će čuti slabo, isprekidano ili uopšte neće čuti zvuk nema velikog značaja.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung S10 kvar na slušalici

Kvar na slušalici na Samsung S10 će se ukazati još brže. Tada Vi nećete čuti sagovornika prilikom razgovora. Možda ćete pomisliti da je problem u mreži ali kada se to bude iznova ponavljalo, situacija će biti jasna.

Bilo da nemate zvuk tokom razgovora uopšte ili je on nejasan i isprekidan, neminovno je da postoji kvar na slušalici S10 smartfona.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung S10

popravka mikrofona samsung galaxy s10

Posledice ovakvih kvarova će Vam znatno otežati korišćenje S10 telefona. Razgovori će biti veoma naporni ako se konstantno budete naprezali da čujete sagovornika. Ili obrnuto, da on čuje Vas.

U ovim slučajevima Vam je neophodna popravka mikrofona ili slušalice na Samsung S10 smarfonu.

Da bismo ustanovili da li vam je potrebna zamena ili popravka, pre bilo kakve intervencije obavićemo dijagnostiku.

Svaka zamena ili popravka mikrofona ili slušalice na Samsung S10 biće urađena potpuno bezbedno u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Informacije o ceni i roku popravke možete dobiti putem telefona, kontakt formulara ili još preciznije kada ostavite telefon u servis.

Samsung S10 popravka mikrofona ili slušalice cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena