Konektor punjenja je jedna od hardverskih komponenti mobilnog telefona koja se relativno lako može oštetiti nepažnjom ili grubljim rukovanjem prilikom priključivanja na punjač. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem rešavamo pouzdanom i efikasnom zamenom ili popravkom konektora punjenja na Samsung Galaxy S7 i S7 edge pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja Samsung S7, S7 edge – Doktor MobilSamsungovi vodeći modeli iz 2016-te Galaxy S7 (G930) i Galaxy S7 edge (G935) su zaista izvrsni pametni telefoni, prelepog dizajna i respektabilnih performansi, pa nije čudo što su veoma čest izbor poklonika kvalitetnih smartfona.

Ovi vrhunski mobilni uređaji svojim vlasnicima pružaju pravi užitak u korišćenju, ali je, da bi bili ispravni i potpuno funkcionalni, važno sa njima pažljivo rukovati baš da ne bi došlo do nekog ozbiljnijeg oštećenja, kao što je npr. kvar konektora napajanja, što bi onemogućilo normalan rad telefona.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy S7 i S7 edge

Konektor punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu može da se ošteti na različite načine, a praksa je pokazala da se to najčešće dešava nepažljivim priključivanjem punjača na konektor, prolivanjem tečnosti po njemu ili usled neodgovarajućeg strujnog napona (naravno, konektor može da otkaže i bez očiglednog fizičkog uzroka i tada je „krivac“ uglavnom fabrička greška).

Ali bez obzira na razlog kvara, neispravan konektor napajanja znači da telefon ne može kako treba da puni svoju bateriju (nekada uređaj prosto ne registruje da je priključen na punjač), što će prouzrokovati njegovu nefunkcionalnost.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovakav problem na pametnom telefonu možete rešiti jednostavno, efikasno i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S7 i S7 edge mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge

U servisu Doktor Mobil, cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 edge smartfonu je povoljna. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusni i dobro obučeni serviseri zaposleni u servisu Doktor Mobil stoje Vam na raspolaganju da uspešno reše svaki problem sa mobilnim telefonom, a pored pomenute zamene konektora punjenja, između ostalog, efikasno pružamo i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena