Samsung S8 i S8 Plus – popravka ili zamena čitača SIM kartice

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da za Vas uspešno, efikasno i u najkraćem roku reši svaki problem koji imate na smartfonu, pa će tako biti i ukoliko Vam bude trebala pouzdana i bezbedna usluga popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8 Plus mobilnom telefonu.

Samsung S8, S8 plus – popravka/zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)Samsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) su mobilni telefoni premijum klase, koji se pored izvanrednog kvaliteta izrade i snažnih performansi, odlikuju podrškom za velike 4G (LTE) brzine mreže, a dolaze u Single SIM i Hybrid Dual SIM verzijama, od kojih svaka koristi mobilne kartice Nano-SIM tipa.

Nestvarno lepim dizajnom ovih top modela smartfona (u vodootpornom IP68 certified kućištu) dominiraju Always-on Super Amoled touchscreen ekrani od 5.8, odnosno 6.2“, rade na OS Android 7.0 (Nougat), a pokreću ih jaki osmojezgarni procesori (4×2.3 GHz & 4×1.7 GHz), sa 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do čak 400 GB).

Za čuvanje najvažnijih nezaboravnih trenutaka tu su kamere sa senzorima od 8 MP (selfi, sa autofokusom i Auto HDR opcijom) i 12 MP (primarna, Dual Pixel, sa optičkom stabilizacijom slike, LED blicem, faznim autofokusom i moćnim softverskim funkcijama), dok su za autonomiju u radu zadužene integrisane baterije od 3000/3500mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung S8 i S8+

Korišćenje ovih vrhunskih pametnih telefona predstavlja svakako pravo zadovoljstvo, ali je pri tome veoma važno da im sve komponente budu potpuno ispravne, jer ako je, npr. pokvaren ili polomljen čitač SIM kartice, funkcije uređaja biće prilično ograničene.

Mobilni telefon sa ovim problemom (do kojeg najčešće dolazi usled nepažljivog postupanja prilikom ubacivanja kartice u njen slot ili korišćenja nekvalitetnog adaptera) u većini slučajeva neće detektovati da ima SIM karticu, zbog čega ona (i sve funkcionalnosti koje preko nje dolaze) neće moći da radi.

To je dosta ozbiljan kvar koji bi što pre trebalo otkloniti, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da na Vašem smartfonu izvrši profesionalnu dijagnostiku i uspešnu i efikasnu popravku ustanovljenog kvara.

Specijalističku operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8 Plus mobilnom telefonu naša iskusna i vrlo stručna ekipa servisera za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a takođe i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung S8 i S8 Plus

O ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8 Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roku za pružanje te usluge, detaljnije informacije možete dobiti ako nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Provereno pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored navedene popravke ili zamene čitača SIM kartice, efikasno i kvalitetno vrši i brojne druge stručne intervencije, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog popularnog južnokorejskog brenda) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button