Zbog problema na mobilnom telefonu kao što je neispravan konektor napajanja ne morate puno da se nervirate. Samo se obratite profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Samsung S9 – zamena/popravka konektora punjenja u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy S9 (G960) je vrhunski mobilni telefon sa neverovatno dobrim karakteristikama, a jedna od najbitnijih je i odlična autonomija u radu koju mu uspešno pruža integrisana (Non-removable) Li-Ion baterija od 3000 mAh (uz dobru optimizaciju i podršku za brzo i bežično punjenje i režime uštede energije). Međutim, za njeno uspešno punjenje neophodno je da na uređaju bude sasvim ispravan konektor napajanja.

Naravno, ovaj vrlo atraktivan smartfon, kao i srodni veći model S9+, ima i druge jake adute, da pomenemo samo sjajan 5.8-inčni Super Amoled ekran osetljiv na dodir, prelep vodootporan dizajn, osmojezgarni procesor sa 4 GB RAM i 64/128/256 GB interne memorije, aktuelni OS Android 8.0 (Oreo) i izvrsne kamere od 12 MP (glavna, sa OIS, faznim autofokusom, LED blicem…) i 8 MP (sekundarna, sa autofokusom i Auto HDR funkcijom).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Samsung S9

Samsung S9 – zamena/popravka konektora punjenja u servisu Doktor MobilPošto je redovno i stabilno napajanje električnom energijom neizostavno važno za normalan i nesmetan rad svakog mobilnog telefona, ako se pojave problemi sa funkcionisanjem konektora punjenja – trebalo bi ih blagovremeno otkloniti.

Kvar ili oštećenje konektora punjenja (napajanja) mogu izazvati različiti uzroci, a vrlo često je u pitanju „ljudski faktor“, odnosno grubo rukovanje prilikom priključivanja uređaja na punjač, ali i nagle promene napona na strujnoj mreži, korišćenje neadekvatnog punjača, prodor tečnosti, itd.

Sve u svemu, bez obzira na razlog neispravnosti konektora, pametni telefon sa ovim „nedostatkom“ izgubiće svoju funkcionalnost, zbog čega je neophodno što pre uraditi specijalističku dijagnostiku i efikasnu i pouzdanu popravku detektovanog kvara.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji, sa svojim iskusnim i dobro obučenim timom servisera, svakako stoji na raspolaganju da Vam pruži stručnu asistenciju i uspešno otkloni taj ne baš naivan problem.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i naravno u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S9

Za pitanja o ceni usluge zamene ili popravke konektora napajanja na Samsung Galaxy S9 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, možete nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Budite uvereni sa ćemo svi u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti svoj maksimum da uspešno i kvalitetno rešimo svaki Vaš problem na pametnom telefonu, a pored zamene/popravke konektora punjenja, neke od naših standardnih usluga su i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na Samsung uređajima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  Jedan komentar : “Samsung S9 – zamena ili popravka konektora punjenja”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena