Iskusan i vrlo stručan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno i pouzdano reši svaki hardverski ili softverski problem koji imate na svom smartfonu, a upravo tako sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku vršimo i profesionalnu operaciju zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu.

Samsung S9 – zamena stakla kamere u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 (G960), kao i nešto veći model S9+, su sjajni mobilni telefoni koji svojim vlasnicima pružaju mogućnost da „sačuvaju od zaborava“ i online podele foto i video zapise snimljene vrhunskim kamerama, od kojih prednja, selfi ima senzor od 8 MP, a primarna leđna Dual Pixel od 12 MP ima fazni autofokus, optičku stabilizaciju slike, varijabilni (prilagodljiv) otvor blende, LED blic i obilje korisnih softverskih funkcionalnosti.

Nova Samsungova „perjanica“, pored izvrsne kamere, poseduje i niz drugih respektabilnih karakteristika, među kojima se svakako ističu kvalitetno vodootporno kućište, prelepi Quad HD+ Super Amoled touchscreen ekran od 5.8-inči, osmojezgarni procesor (4×2.7 GHz & 4×1.8 GHz) uparen sa 4 GB RAM-a i 64, 128 ili 256 GB interne memorije, najnoviji OS Android 8.0 (Oreo), kao i integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena stakla kamere na Samsung S9

Samsung S9 – zamena stakla kamere u servisu Doktor Mobil u BeograduIzvanredan premijum kvalitet S9 mobilnih telefona ne znači da su oni bukvalno neuništivi, pa ih zato treba pažljivo koristiti da ne bi došlo do kvara ili lomljenja neke važne komponente, za šta najveći rizik predstavljaju ispadanje telefona na grubu podlogu, udarci, trenje po neravnoj površini, itd.

Osetljiviji delovi uređaja su, po prirodi stvari, u takvim situacijama najviše ugroženi, pa se ponekad dešava da se na telefonu izgrebe, polomi ili ošteti staklo kamere, usled čega više neće biti moguće praviti dobre video i foto zapise (najverovatnije će snimci postati mutni, nekvalitetni i sl).

Kvar ove vrste zahteva profesionalnu dijagnostiku i, na osnovu nje, efikasnu popravku mobilnog telefona, a osim problema sa staklom moguće je da bude pokvarena i sama kamera i u tom slučaju se vrši zamena kamere na Samsung S9 pametnom telefonu.

Ali kakav god da je problem na Vašem mobilnom uređaju, naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas pouzdano i kvalitetno otkloni ustanovljeni kvar.

Uslugu zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i svakako u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9

O ceni zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S9 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i preciznijem roku za pružanje ove usluge, možete se podrobnije obavestiti pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili slanjem pisanog upita preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim uspešnog rešavanja problema sa staklom kamere, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno vrši i mnoge druge stručne intervencije na smartfonima, među kojima su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena