Samsung S9 – zamena zadnjeg stakla

Kada posedujete prelep model mobilnog telefona kao što je novi Samsungov adut S9, prosto „ne ide“ da Vam takav uređaj bude izgreban ili sa polomljenim staklom. Zato je tu profesionalan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će zamenu zadnjeg stakla (poklopca baterije – zadnjeg poklopca) na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu za Vas obaviti veoma sigurno, pouzdano i bezbedno.

Samsung S9 – zamena zadnjeg stakla u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 (G960) je, zajedno sa S9+, vodeći model južnokorejske kompanije koji u vodootpornom (IP68 sertifikat) kućištu „optočenom“ staklenim panelima napred i pozadi (sa tankim aluminijumskim okvirom) donosi pregršt izvrsno ukombinovanih komponenti izvanrednog kvaliteta.

Pre svega, tu je nestvarno lep „Infinity“ Super AMOLED touchscreen ekran skladno zakrivljenih ivica, sa dijagonalom od 5.8 inči u Quad HD+ rezoluciji (1440 x 2960 piksela), a sve staklene površine „obezbeđene“ su oleofobskim premazom i čuvenom Gorilla Glass zaštitom poslednje, pete generacije.

Očekivano za premijum smartfon takvog renomea, i ostale njegove odlike su zaista vrhunske, da pomenemo samo osmojezgarni procesor sa 4 GB RAM i 64, 128 ili 256 GB interne memorije (OS mu je novi Android 8.0 Oreo), odlične kamere od 12 MP (leđna, sa 2x optičkim zumom, OIS, faznim autofokusom, LED blicem…) i 8 MP (frontalna, sa autofokusom i Auto HDR funkcijom) i integrisanu bateriju od 3000 mAh.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S9

Samsung S9 – zamena zadnjeg stakla u servisu Doktor Mobil u BeograduDobra vest za vlasnike modernih mobilnih uređaja, a posebno za top modele kao što je popularni S9, je što, sa napretkom tehnologije, i njihove komponente postaju sve kvalitetnije, što je naročito važno kada je u pitanju izrada kućišta i sve većih staklenih površina.

Međutim, i pored vrlo otpornih materijala i vrhunske zaštite, iskustvo pokazuje da ni oni nisu neuništivi i da, najčešće pri ispadanju uređaja na tvrdu podlogu (npr. asfalt, beton, kamen i sl) ili direktnog udarca, može doći do lomljenja, grebanja ili neke druge vrste oštećenja stakla.

Ako je u pitanju polomljeno ili napuklo zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac), to najverovatnije neće dovesti do nefunkcionalnosti smartfona, ali će svakako biti neugledan prizor na toliko skupom i vrednom mobilnom telefonu.

Srećom, problem ove vrste uspešno i jednostavno možete rešiti u pouzdanom specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo za Vas efikasno obaviti zamenu puklog ili naprslog zadnjeg poklopca (zadnjeg stakla), pa će Vaš lepi smartfon ponovo izgledati „kao nov“.

Naša iskusna i vrlo stručna serviserska ekipa uslugu zamene zadnjeg stakla (zadnjeg poklopca – poklopca baterije) na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu, pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon) i, naravno, u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S9

Za informacije o ceni zamene zadnjeg stakla (poklopca baterije – zadnjeg poklopca) na Samsung Galaxy S9 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roku za sprovođenje ove operacije, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati preko formulara u nastavku testa.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam uvek stoji na raspolaganju i svakako nam se javite i u slučaju da Vam, osim opisane zamene zadnjeg stakla, zatrebaju i druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno i efikasno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na smartfonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  • Mobilni svet Doktor Mobil