Ako Vam se dogodi da Vam je potrebna zamena ekrana na tabletu Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0, dođite u servis Doktor Mobil u Beogradu i Vaš problem ćemo rešiti pouzdano i profesionalno. Displej na Vašem tabletu naši stručni serviseri će zameniti sigurno i bezbedno, nakon čega ćete moći da ga koristite kao i pre oštećenja.

Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 – zamena ekranaSamsung Galaxy Tab 3 7.0 WiFi je tablet atraktivnog izgleda sa 7-inčnim TFT touchscreen ekranom rezolucije 600 x 1024 piksela.

Ovaj tablet radi na Android 4.1.2 (Jelly Bean) operativnom sistemu, sa TouchWiz korisničkim interfejsom, a pokreće ga dvojezgarni Cortex-A9 procesor takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije. Ima dve kamere: primarnu od 3.15 MP i prednju od 1.3 MP. Napaja ga baterija kapaciteta 4000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0

Zamena ekrana na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 tabletu je servisna usluga koja će Vam biti neophodna ako se desilo da se na uređaju prilikom pada ili udarca oštetio ekran. Da se to dogodilo biće Vam jasno ako displej ne prikazuje sliku, napuklo je staklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

Iako ovo nije prijatna situacija, Vi nemate razloga za preteranu brigu. Jednostavno donesite svoj Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu (ili ga pošaljite nekom od kurirskih službi ako niste iz Beograda) i Vaš problem ćemo rešiti stručno i kvalitetno.

Mi smo specijalizovani upravo za ovakve operacije, pa ćemo displej na Vašem uređaju zameniti pouzdano i sigurno, a Vi ćete biti prezadovoljni što ste problem uspešno rešili bez muke i nerviranja.

Cena zamene ekrana na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0

Za detaljnije informacije o ceni i roku potrebnom za zamenu ekrana na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0, molimo Vas da nas pozovete telefonom ili dođite lično u naš servis, a možete da nam pošaljete i pisani upit preko sledećeg formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem uređaju poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Stručni serviseri Doktor Mobil servisa, osim zamene ekrana, specijalizovani su i za rešavanje drugih hardverskih ili softverskih problema, o čemu možete više pročitati u tekstovima o servisu Samsung smartfona i dekodiranju Samsung mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena