Svaki tablet uređaj, naravno, ima ogroman ekran i sa njim treba pažljivo rukovati da slučajno ne bi došlo do neželjenog oštećenja displeja. A kome se to, nažalost, i desi, ne treba da očajava, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo sigurnu i bezbednu uslugu zamene ekrana na Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 tabletu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Tab S 10.5 – Doktor MobilSamsung Galaxy Tab S 10.5 je tanak i lep tablet uređaj vrhunskog kvaliteta koji u dosta kompaktnom kućištu donosi odličan kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran dijagonale 10.5 inči u rezoluciji 2560 x 1600 piksela koji ima nestvarno oštar i bogat prikaz boja.

Pokreće ga osmojezgarni (4×1.9 GHz & 4×1.3 GHz) procesor, zajedno sa 3 GB RAM memorije, dok je za podatke opredeljeno 16/32 GB interne memorije (plus microSD slot za povećanje do 256 GB). Operativni sistem mu je Android 4.4.2 (KitKat), a napaja se pomoću integrisane baterije od 7900 mAh. Kamere dolaze sa senzorima od 8 MP (primarna) i 2.1 MP (sekundarna).

Zamena ekrana na Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5

Mobilni uređaji sa većim ekranima, a posebno tablet sa ovako gigantskim displejem, mogu biti u većem riziku od oštećenja, naročito ako se dogodi da ispadnu na neku čvrstu podlogu. Ako nakon toga vidite da je napuklo staklo, tačskrin ne reaguje na dodir ili displej ne prikazuje sliku, jasno je da je ekran ozbiljno oštećen i da se mora zameniti novim.

To je dosta osetljiva operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz korišćenje najsavremenijih alata i veliko iskustvo naših servisera, obavljamo veoma sigurno i bezbedno po uređaj.

Specijalističku uslugu zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S 10.5 tabletu svojim klijentima pružamo pouzdano i efikasno, a da ne biste dugo čekali, posebno se trudimo da ovu intervenciju završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S 10.5

Operaciju zamene displeja na tabletu Samsung Galaxy Tab S 10.5 u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili roku za popravku, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u narednom pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da Vam stojimo na raspolaganju da rešimo svaki problem koji imate sa mobilnim uređajem, a pored zamene ekrana ističemo profesionalne usluge dekodiranja Samsung mobilnih telefona, kompletnog servisa Samsung uređaja i zamene baterije na tabletu i mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena