Zamena baterije na pametnom telefonu je intervencija koju je važno obaviti u slučajevima kada je ona dotrajala tako da uređaju više ne pruža stabilnu autonomiju. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Sony Xperia M4 Aqua mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti kvalitetno, efikasno i potpuno bezbedno.

Zamena baterije na Sony Xperia M4 AquaSony Xperia M4 Aqua je tanak i veoma lagan (136 g) pametni telefon, finog dizajna i respektabilnih sertifikata otpornosti (IP68) na vodu i prašinu. Ima 5.0-inčni IPS LCD tačskrin ekran rezolucije 720 x 1280 piksela, sa staklom otpornim na ogrebotine.

Natprosečnu autonomiju u radu ovom smartfonu, zahvaljujući dobrim optimizacijama, prilično štedljivom hardveru i poznatom Sony Stamina režimu štednje, pruža integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2400 mAh.

Od ostalih karakteristika izdvajaju se osmojezgarni procesor uparen sa 2 GB RAM i 8 GB interne memorije, OS Android 5.0.1 (Lollipop), podrška za LTE (4G brzine mreže) i kamere od 13 MP (autofokus, LED blic, HDR, panorama) i 5 MP (sa širokougaonim objektivom).

Zamena baterije na Sony Xperia M4 Aqua

Dosta kvalitetne baterije koje se ugrađuju u moderne pametne telefone takođe imaju svoj vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe sve dok potpuno ne dotraju. Da je i na Vašem smartfonu potrebno promeniti bateriju primetićete po tome što joj je potrebno jako mnogo vremena da se potpuno napuni ili ako se veoma brzo isprazni.

Nažalost, model M4 Aqua ima fabrički intergrisanu (takozvanu „neuklonjivu“) bateriju, zbog čega je ne možete zameniti sami, nego to za Vas moraju da obave stručno obučeni serviseri, sa neophodnim alatom i iskustvom, koji rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona kakav je i naš servis Doktor Mobil.

Operaciju zamene baterije na mobilnom telefonu Sony Xperia M4 Aqua u servisu Doktor Mobil izvršićemo stručno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvih rizika po telefon).

Uslugu zamene baterije pružićemo Vam i garantovano sigurno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati kada telefon donesete u servis (zavisiće samo od trenutne gužve).

Cena zamene baterije na Sony Xperia M4 Aqua

Uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu Sony Xperia M4 Aqua u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljite pisani upit putem formulara koji sledi.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne usluge zamene baterije, u specijalističkom servisu Doktor Mobil kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, kao i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Sony smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena