• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia X Performance – zamena ekrana

Kada vidite da je ekran na Vašem pametnom telefonu napukao ili je nekako drugačije oštećen, najsigurnije je da svoj uređaj donesete u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši dobro obučeni i iskusni serviseri uradiće stručnu dijagnostiku i izvršiti pouzdanu i bezbednu zamenu displeja na Sony Xperia X Performance mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Sony Xperia X Performance – Doktor MobilSony Xperia X Performance je vrlo kvalitetan vodotoporan (IP68 certified) pametni telefon, doduše sa nešto većim prostorom iznad i ispod izvrsnog kapacitivnog 5.0-inčnog IPS LCD Triluminos touchscreen ekrana koji se, pored Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela), može pohvaliti poznatom Sony X-Reality Engine tehnologijom (živ prikaz boja), zaštitom protiv ogrebotina, dodatnim oleofobskim premazom i podrškom za rad u rukavicama.

I druge karakteristike ovog sjajnog smartfona su odlične – da pomenemo samo jak četvorojezgarni procesor (2×2.15 GHz & 2×1.6 GHz), 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, OS Android 6.0.1 (Marshmallow), kamere od čak 23 MP (primarna, sa faznim autofokusom, LED blicem i bogatim softverskim funkcijama) i 13 MP (selfi), dok integrisana baterija ima kapacitet od 2700 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia X Performance

Iako moderni pametni telefoni dolaze sa zaista respektabilnom zaštitom, a takav je slučaj i sa ovim Sony-jevim modelom, to ipak ne znači da su njihovi ekrani neuništivi, jer se relativno lako može desiti, ako telefon nezgodno ispustimo ili ga udarimo u displej, da se polomi ili napukne upravo njegov ekran.

Mada je to dosta ozbiljan kvar na mobilnom uređaju, Vi nemate razloga za preteranu brigu jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti efikasno i vrlo pouzdano.

Operaciju zamene ekrana na Sony Xperia X Performance mobilnom telefonu naš tim veoma iskusnih i stručnih servisera za Vas će uraditi sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj), uz poseban trud da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene displeja na Sony Xperia X Performance

Cena zamene ekrana na Sony Xperia X Performance smartfonu u našem servisu je povoljna. Za slučaj da su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili roku za zamenu displeja, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite popunjen formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasne zamene displeja, uspešno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, kompletnog servisa Sony Xperia mobilnih telefona, zamene baterije i drugih hardverskih komponenata na mobilnim uređajima.