Sony Xperia XA Ultra – zamena baterije

Kada vidite da Vam je na mobilnom telefonu dotrajala ili propala baterija, trebalo bi da je što pre zamenite, jer ćete tako svom mobilnom uređaju osigurati pouzdano napajanje i stabilnu autonomiju u radu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Sony Xperia XA Ultra pametnom telefonu obavljamo veoma pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena baterije na Sony Xperia XA Ultra – servis Doktor MobilSony Xperia XA Ultra je pravi selfi fablet, jer poseduje moćnu prednju kameru od 16 MP (sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i „pametnim“ LED blicem), primarnu kameru od 21.5 MP, a tu su i ogroman 6.0-inčni ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarni procesor uparen sa 3 GB RAM i 16 GB skladišne memorije koja se microSD karticom može proširiti do 256 GB.

Radi na OS Android verzije 6.0.1 (Marshmallow), a napaja se pomoću integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2700 mAh, koja će mu pružiti natprosečno dobru autonomiju u radu (i do jedan i po ili dva dana trajanja, uz korišćenje nekog od štedljivih režima upotrebe).

Zamena baterije na Sony Xperia XA Ultra

Dotrajalost baterije (a to se dešava i na kvalitetnim mobilnim telefonima, jer one neminovno imaju svoj određeni vek trajanja) najlakše se prepoznaje po tome što se neuobičajeno dugo puni, a vrlo brzo prazni, pa je tada treba zameniti da bi uređaj imao normalno i uravnoteženo napajanje električnom energijom.

Ali pošto Xperia XA Ultra, kao i mnogi drugi telefoni iz više klase, ima fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, postupak otvaranja uređaja i zamene baterije ne možete obaviti sami, nego će Vam za to biti potrebna stručna pomoć specijalizovanog servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Samo donesite ili pošaljite svoj smartfon u naš servis, a iskusni serviseri koji kod nas rade će za Vas operaciju zamene baterije na Sony Xperia XA Ultra mobilnom telefonu obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Sony Xperia XA Ultra

U servisu Doktor Mobil zamenu baterije na Sony Xperia XA Ultra smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam je neophodno da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ovog postupka, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas, pa nam se svakako javite i ako Vam, pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, nekom prilikom zatrebaju dekodiranje Sony Xperia telefona ili servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda).