Sony Xperia XA – zamena ekrana

Ukoliko Vam se dogodilo da slučajno oštetite ekran na svom pametnom telefonu, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da ovaj problem reši kvalitetno i profesionalno. Operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XA mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti efikasno, sigurno i sasvim pouzdano.

Zamena ekrana na Sony Xperia XASony Xperia XA je po karakteristikama vrlo dobro izbalansiran pametni telefon, diskretnog i elegantnog izgleda, odličnog kvaliteta i pristupačnije cene u odnosu na poznate top modele Sony smartfona.

Njegov kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) sa Mobile Bravia Engine 2 tehnologijom zaštićen je od ogrebotina i pruža kvalitetan prikaz boja.

Operativni sistem Android 6.0.1 (Marshmallow) pokreće osmojezgarni procesor uparen sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), dobre kamere od 8 MP (prednja) i 13 MP (primarna), kao i integrisana baterija kapaciteta 2300 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA

Xperia XA ima solidnu zaštitu displeja od ogrebotina i drugih mehaničkih oštećenja, ali to ipak ne znači da je ekran ovog telefona neuništiv. Dešava se, nažalost, da se prilikom ispadanja telefona ili udarca njegov ekran ošteti tako da je jedina opcija za popravku zamena displeja novim.

Da je takva situacija i sa Vašim smartfonom prepoznaćete po tome što tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, pa je najtoplija preporuka da se odmah obratite stručnom i profesionalnom servisu kao što je Doktor Mobil.

Iskusni serviseri koji kod nas rade će, uz korišćenje neophodnih savremenih alata, operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XA mobilnom telefonu izvršiti potpuno bezbedno, pouzdano i sigurno.

Svoj omiljeni smartfon ćete ubrzo moći da koristite kao i pre oštećenja ekrana, jer ćemo se maksimalno potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia XA

U servisu Doktor Mobil cena zamene displeja na Sony Xperia XA mobilnom telefonu je povoljna. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili vremenu za pružanje ove usluge, najbolje je da nam se javite na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne i kvalitetne zamene ekrana, servis Doktor Mobil uspešno pruža i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (stručno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnom telefonu.