Sony Xperia XA – zamena ili popravka konektora punjenja

Nikada se nemojte nervirati zbog problema koji su rešivi! To geslo važi i u slučaju da Vam muke zadaje pokvaren konektor punjenja ili napajanja na mobilnom uređaju, jer ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas pouzdano i u realno najkraćem mogućem roku izvršiti zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia XA mobilnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Sony Xperia XA – Doktor MobilSony Xperia XA je elegantan i cenovno nešto povoljniji (u odnosu na druge modele Xperia X serije) mobilni telefon koji se odlikuje 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom (4×2.0 GHz & 4×1.0 GHz) uparenim sa 2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (+ microSD kojim se prostor može povećati do maksimalnih 256 GB) i kamerama sa senzorima od 13 MP (primarna, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 8 MP (selfi, koja takođe ima autofokus).

Ovaj kvalitetno izrađen mobilni uređaj radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a napaja se, ukoliko ima ispravan konektor punjenja, preko integrisane baterije ne baš izdašnog kapaciteta od 2300 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia XA

Sony je svakako respektabilan brend u čiji kvalitet uređaja ne treba sumnjati, ali i sa Xperia smartfonima treba pažljivo postupati, pošto bi grubo rukovanje moglo prouzrokovati ozbiljniji kvar neke važne hardverske komponente, kao što je npr. konektor punjenja ili napajanja.

Do oštećenja konektora, pored nepažljivog rukovanja prilikom priključivanja na punjač (tako nastaju fizička ili mehanička oštećenja), može dovesti i nagla promena strujnog napona, kao i kvašenje tog dela telefona.

Svaka od tih situacija može rezultirati nefunkcionalnošću telefona (ne može da puni svoju bateriju ili to radi vrlo otežano), što je problem koji uspešno i pouzdano rešavamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia XA mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno i zaista u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia XA

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia XA smartfonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam budu trebali detaljniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme koju ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ukoliko Vam, pored uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, zatrebaju dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Xperia smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.