Zamena baterije na Sony Xperia XA2 Ultra rešava sve probleme sa baterijom mobilnog telefona, nezavisno od toga da li je dotrajala ili pokvarena.

U servisu Doktor Mobil pouzdano možete zameniti bateriju i zatim nastaviti da koristite Vaš Sony XA2 Ultra u svom punom kapacitetu.

Menjamo bateriju i na ostalim modelima telefona poznatih brendova, a za više informacija nas pozovite na jedan od ponuđenih brojeva ili posetite naš servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XA2 Ultra baterija

  zamena baterije sony xperia xa2 ultra

  Za dugotrajan rad Sony Xperia XA2 Ultra zadužena je integrisana Li-Ion baterija kapaciteta 3580 mAh, što ne čudi s obzirom da mora da podrži raskošni ekran od 6.0 inča.

  Kompanija Sony je i ovde iskoristila već oprobane softverske pogodnosti koje optimizuju rad baterije – Smart Stamina i Battery Care.

  Dostupno je i brzo punjenje baterije i to uz Qnovo adaptive charging koje dodatno unapređuje brzinu ali i produžava izdržljivost baterije.

  Kako uočiti da je baterija Sony XA2 Ultra neispravna?

  Prvi znaci neispravnosti baterije na Sony Xperia XA2 Ultra pojaviće se kada se baterija ošteti ili joj prođe vek trajanja. Baterija može oslabiti zbog neadekvatnog rukovanja, izloženosti visokim ili niskim temperaturama…

  Simptome možete prepoznati veoma lako. Jedan od najčešćih je onaj kada se baterija XA2 Ultra brzo isprazni a nije bilo intenzivnijeg rada na telefonu.

  Takođe, ako se baterija XA2 Ultra teško i sporo puni ili se ne može uopšte dopuniti, jasno je da nešto nije sasvim u redu.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Treba naglasiti da ako do ovakvih problema dođe, pokvarenu bateriju Sony XA2 Ultra nikako ne treba sami da menjate.

   Integrisane baterije iziskuju adekvatne veštine i alate pa je zbog toga potrebno obaviti zamenu baterije Sony XA2 Ultra u stručnom servisu kako bi se izbegle neželjene posledice.

   Zamena baterije na Sony Xperia XA2 Ultra

   sony xperia xa2 ultra zamena baterije

   U retkim ali mogućim situacijama navedeni simptomi mogu da potiču i od kvara punjača ili konektora punjenja.

   Kako ne bi dolazilo do grešaka, obavlja se kompletna dijagnostika telefona i utvrđuje se koji od pomenutih kvarova postoji. Tek ako se ustanovi da je baterija glavni krivac, pristupa se otklanjanju problema tj. zameni.

   Zamena baterije na Sony Xperia XA2 Ultra će ukloniti staru, neispravnu bateriju i uštedeti Vaše dragoceno vreme koje ste gubili pokušavajući neuspešno da je dopunite ili poštedite korišćenja.

   Servis Doktor Mobil ovu intervenciju obavlja rutinski i u najkraćem mogućem roku pa nas možete posetiti i olakšati sebi svakodnevnicu u kojoj nema mesta za neispravnu bateriju.

   Informacije o ceni i roku zamene baterije na Sony XA2 Ultra možete dobiti telefonom ili ako posetite naš servis. Kao posebnu mogućnost Vam nudimo i slanje telefona kurirskom službom na našu adresu.

   Sony XA2 Ultra zamena baterije cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena