Zamena baterije na Sony Xperia XZ Premium rešiće sve probleme izazvane dotrajalom tj. neispravnom baterijom i uštedeti vreme koje provodite u neprestanom korišćenju punjača.

Doktor Mobil servis u Beogradu pouzdano menja bateriju i zbog toga nema razloga da čekate jer ćete nakon zamene baterije opet uživati u postojanom radu XZ Premium telefona.

Zamenu baterije obavljamo i na svim ostalim modelima pametnih uređaja pa nas slobodno kontaktirajte putem telefona ili posetite naš servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia XZ Premium baterija

zamena stakla lcd-a sony xz premium

Li-Ion baterija Sony Xperia XZ Premium telefona raspolaže kapacitetom od 3230 mAh a originalni punjač je zadužen za brzo punjenje – Quick Charge 3.0 od 18W.

Jedna od već dobro poznatih stvari na modernim Xperia uređajima je i Smart Stamina koja štiti bateriju od brzog pražnjenja kao i prepunjavanja tokom dužeg držanja na punjaču.

Ukoliko smatrate da baterija neće izdržati do kraja dana, možete aktivirati Smart Stamina opciju koja će optimizovati potrošnju energije.

Takođe, Sony ističe još i da se korišćenjem brzog punjača UCH12W može obezbediti višečasovno trajanje baterije za samo „nekoliko minuta“ provedenih na punjaču.

Baterija na XZ Premium se brzo prazni

Ako primećujete da se baterija XZ Premium brzo prazni a koristite telefon kao i svakog drugog dana, trebalo bi posumnjati na neispravnost baterije.

Razlozi za to mogu biti brojni, od aplikacija koje rade u pozadini i crpe Vašu bateriju pa joj tako i skraćuju životni vek do visokih ili niskih temperatra kojima je telefon često izložen.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Baterija na XZ Premium se sporo puni

Postoji i slučaj kada se baterija XZ Premium sporo puni ili se čak ne može dopuniti do punog kapaciteta. Ako se baterija izuzetno sporo puni uprkos tehnologiji brzog punjenja, ovo je takođe pokazatelj da nešto nije u redu.

Kako simptomi neispravne baterije nekada mogu biti konfuzni i poklapati se sa simptomima neispravnog punjača ili konektora punjenja, obavlja se kompletna dijagnostika koja će to sa sigurnošću utvrditi.

Baterija XZ Premium uređaja je integrisana tj. neuklonjiva i savetujemo da potrebnu dijagnostiku kao i sam postupak zamene baterije prepustite stručnom servisu.

Zamena baterije na Sony Xperia XZ Premium

zamena baterije na sony xperia xz2

Ako simptomi kvara jasno ukazuju na to da postoji oštećena tj. neispravna baterija na XZ Premium, nemojte dozvoliti da to i dalje ometa Vaše svakodnevne navike.

Zamena baterije na Sony Xperia XZ Premium otkloniće sve nemogućnosti da se baterija normalno dopuni kao i da izdrži celodnevno korišćenje koje od nje i očekujete.

Doktor Mobil će zameniti dotrajalu bateriju novom i vratiti telefon u prvobitno stanje u najkraćem mogućem roku.

Informacije o roku i ceni zamene baterije na Sony Xperia XZ Premium možete dobiti putem telefona ili konkretno prilikom ostavljanja uređaja na popravku u našem servisu.

Sony XZ Premium zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena