• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia XZ – zamena ekrana

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da pouzdano i efikasno reši problem oštećenog displeja na Vašem pametnom telefonu. Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade operaciju zamene ekrana na Sony Xperia XZ mobilnom telefonu obavljaju vrlo sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem roku.

Zamena ekrana na Sony Xperia XZ u servisu Doktor MobilSony Xperia XZ je vrhunski pametni telefon u koji je poznati japanski proizvođač ugradio svoje najnovije tehnologije. Ovaj model ima izvrstan kapacitivni Triluminos IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa Gorilla Glass zaštitom 4. generacije.

Zahvaljujući vodootpornosti (IP68 certified), sjajne fotografije moćnim kamerama ovog smartfona od 23 MP (primarna, sa faznim laserskim autofokusom, LED blicem i obiljem softverskih mogućnosti) i 13 MP (selfi) moći ćete snimiti i pod vodom, a brz rad OS Android 6.0.1 (Marshmallow) garantuje 64-bitni četvorojezgarni procesor uparen sa 3 GB brze RAM memorije i 32 GB interne memorije (+ microSD slot). Za autonomiju u radu tu je integrisana 2900 mAh baterija.

Zamena ekrana na Sony Xperia XZ

Iako veoma kvalitetan i sa dobrom zaštitom, ni displej ovog mobilnog telefona nije neuništiv i treba ga čuvati da prilikom eventualnog ispadanja telefona ili udarca ne bi došlo do oštećenja njegovog ekrana.

Ako bi se takva nezgoda i dogodila, važno bi bilo ustanoviti u kakvom je stanju funkcionalnosti uređaj – ukoliko LCD telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je definitivno oštećen i moraće da se zameni i ugradi novi.

Taj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo da rešimo garantovano pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po mobilni uređaj).

Profesionalnu uslugu zamene ekrana na Sony Xperia XZ pametnom telefonu pružamo vrlo sigurno i, što je takođe važno, u zaista najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia XZ

Operaciju zamene displeja na Sony Xperia XZ smartfonu u servisu Doktor Mobil obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da imate preciznije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi Vam iskreno želimo da Vam mobilni telefon radi besprekorno, a ako se ipak dogodi da Vam zatreba stručna pomoć servisa Doktor Mobil, biće nam drago da nam se obratite, jer kvalitetno vršimo dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet