Zamena baterije na Sony Xperia XZ1 je operacija kojom pouzdano uklanjamo problematičnu bateriju i menjamo je novom.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil ovu intervenciju obavlja rutinski, možete biti sigurni da je Vaš telefon u pravim rukama.

Obavljamo i sve ostale popravke na Sony XZ1 smartfonu u okviru redovne ponude naših usluga.

Kontaktirajte nas putem ponuđenih brojeva telefona ili nam dostavite uređaj kurirskom službom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia XZ1 baterija

zamena baterije sony xperia xz1

Sony Xperia XZ1 se našao na meti mnogih kritika na internetu kada se o kapacitetu baterije radi. Naime, baterija XZ1 od 2700 mAh doživljava pogoršanje u odnosu na prethodnika svoje klase XZ sa kapacitetom 2900 mAh.

Ističe se da je Sony želeo da nadomesti slabu bateriju ugradnjom Snapdragon 835 čipseta ali se ta namera nije u potpunosti realizovala.

Ipak, XZ1 će sa sigurnošću izdržati čitav dan bez potrebe da se dopunjuje što znatno olakšava situaciju i čini ovaj uređaj veoma dobrim. Takođe, za brzo punjenje baterije zaslužan je Quick Charge 3.0 od 18W.

Baterija Sony XZ1 se brzo prazni ili sporo puni

Sony XZ1 se brzo prazni ili sporo puni?

Iako nije bilo intenzivnog korišćenja telefona, baterija se sama od sebe prazni i to jako brzo. U drugom slučaju baterija ne može da se dopuni ili to čini jako sporo pa ste zbog toga stalno vezani za punjač.

Sony XZ1 se ne može dopuniti do 100%?

Ako Vam se ovako nešto dešava, to je takođe jasan pokazatelj neispravne tj. pokvarene baterije na XZ1 smartfonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Potrebno je pre bilo kakvog poduhvata proveriti da li kvar dolazi od baterije. Ako se nakon dijagnostike ispostavi da dolazi, u tom slučaju je potrebno i zameniti bateriju na Sony XZ1.

Integrisana baterija ne može se zameniti u kućnoj varijanti i ne bi trebalo to ni da pokušavate. Šteta prouzrokovana nestručnošću može biti veća od cene zamene baterije.

Zamena baterije na Sony Xperia XZ1

zamena baterije na sony xperia xz2

Svi simptomi koje smo naveli mogu biti veoma iritantni. Neispravna baterija nateraće Vas da stalno razmišljate o tome da li će otkazati kad Vam bude najpotrebnija. Ili jednostavno nećete moći da se odvojite od punjača.

Zbog toga je jedini način da tako nešto prevaziđete zamena baterije na Sony Xperia XZ1. Nakon toga ćete se ponovo osloniti na svoj telefon a neprekidno držanje na punjaču postaće prošlost.

Doktor Mobil servis će obaviti zamenu baterije na Sony XZ1 pouzdano i u najkraćem ostvarivom roku.

Precizne informacije o roku i ceni zamene baterije na Sony Xperia XZ1 možete dobiti ako nas posetite ili kontaktirate putem brojeva telefona u nastavku.

Sony Xperia XZ1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena