Zamena ekrana na Sony Xperia XZ1 biće Vam potrebna ako je displej pukao usled pada ili nagnječenja.

Posetite naš Doktor Mobil servis i tako izbrišite sva oštećenja sa ekrana Vašeg Sony XZ1 kao i sve druge probleme koji su se pojavili na uređaju.

Za Vas ćemo obaviti svaku popravku na mobilnom telefonu bez obzira na model ili brend pa se ne ustručavajte da nas posetite ili pozovete na jedan od brojeva u nastavku radi detaljnih informacija.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia XZ1 ekran

zamena ekrana na sony xperia xz1

Sony Xperia XZ1 je smartfon koji opisuje IPS LCD ekran od 5.2 inča rezolucije 1080 x 1920 piksela. Video snimci napravljeni u HDR10 posebno iskorišćavaju pogodnosti koje ekran ovog uređaja pruža.

Oštrina slike Full HD ekrana je vrlo zadovoljavajuća a Triluminos tehnologija intenzivira boje i sprečava ih da izblede kada posmatrate telefon iz različitih uglova.

Ekran je zaštićen Corning Gorilla Glass 5 tehnologijom što mu obezbeđuje izuzetnu otpornost. Međutim, i pored toga se uvek savetuje savesno rukovanje telefonom jer su oštećenja ekrana često neizbežna.

Xperia XZ1 – ekran je crn ili tačskrin ne radi

Neće svako ispuštanje telefona na čvrstu podlogu prouzrokovati lomljenje ekrana na Sony XZ1. Ali šta je važno primetiti kada se ekran ošteti i kako ukloniti posledice?

Oštećeni ekran Sony XZ1 nije samo estetski problem, već se on može odraziti i na samu funkcionalnost telefona. Čak i ako postoji sitna pukotina, ne treba odlagati zamenu jer vremenom može doći do ozbiljnijih problema.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako je ekran XZ1 crn, ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo u nekim delovima ekrana, može se pouzdano zaključiti da je potrebno zameniti ekran novim. Jasno je da pri ovakvim smetnjama nećete moći da koristite telefon normalno.

Ako tačskrin XZ1 ne reaguje na dodir ili reaguje samo u pojedinim delovima ekrana, i to će Vas sprečiti da obavljate osnovne radnje na telefonu, od kucanja poruka do primanja poziva, o korišćenju složenijih aplikacija i da ne govorimo.

Baš zbog ovih izuzetno ozbiljnih problema koji će učiniti rad na Vašem telefonu teškim i iritantnim, postoji zamena ekrana tj. displeja na Sony Xperia XZ1.

Zamena displeja na Sony Xperia XZ1

sony xperia xz1 zamena ekrana

Zamena ekrana na Sony Xperia XZ1 je rutinska intervencija koju ćemo realizovati za Vas kada se nađete u nevolji. Nema razloga za brigu jer će nakon zamene ekrana Vaš smartfon dobiti novi sjaj.

Doktor Mobil servis će zamenom ekrana sanirati sve posledice oštećenja a Vaš telefon će ponovo prikazivati sliku i izvršavati zadatke koje ste mu zadali.

Svaku neophodnu informaciju o ceni i roku zamene ekrana na Sony Xperia XZ1 možete dobiti ako nas kontaktirate putem telefona ili formulara u nastavku a uvek ste dobrodošli i da posetite naš servis.

Ukoliko niste iz Beograda ili Vam tako više odgovara, izlazimo u susret i omogućavamo slanje telefona kurirskom službom.

Sony XZ1 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena