Zamena stakla LCD-a na Sony Xperia XZ2 je samo jedna od mnogih dostupnih intervencija u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Pouzdano menjamo polomljeno ili ogrebano staklo LCD-a na Sony XZ2 i tako otklanjamo posledice svih oštećenja na njemu.

Takođe, kod nas možete obaviti i druge potrebne intervencije na Sony Xperia XZ2 smartfonu.

Posetite nas i uverite se u kvalitet svake obavljene popravke ili nam pošaljite telefon nekom od kurirskih službi a mi ćemo otkloniti problem za Vas.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XZ2 staklo

  dekodiranje sony xperia xz2

  Sony Xperia XZ2 je smarfon visoke klase kompletno prekriven staklenim površinama koje i oslikavaju njegov elegantan dizajn.

  Prednje staklo nalazi se na IPS LCD ekranu od 5.7 inča a prostor je maksimalno iskorišćen jer ekran zauzima gotovo čitavu prednju stranu uređaja. I prednje i zadnje staklo zaštićeni su Gorilla Glass 5 tehnologijom.

  Mnogim izuzetnim karakteristikama XZ2 doprinose još i glavna kamera od 19 MP, mogućnost brzog punjenja, Smart Stamina štednja energije i stereo zvučnici a sve to podržava osmojezgarni procesor.

  XZ2 kada je potrebna zamena prednjeg stakla?

  Zamena stakla na Sony XZ2 potrebna je ukoliko se prednje staklo na telefonu oštetilo a sve komande na ekranu i tačskrinu normalno funkcionišu.

  Slomljeno, ogrebano staklo XZ2 vrlo je izvesna pojava ako je uređaj pretrpeo jak udarac ili pad sa visine na tvrdu podlogu. Uprkos vrhunskoj zaštiti koju telefon poseduje u vidu Corning Gorilla Glass 5, ona ne može biti stoprocentna.

  Ovaj veoma čest problem ne izaziva probleme u radu ali ukoliko ste ponosni vlasnik ovog izuzetnog smarfona, ne treba napominjati u kojoj meri može narušiti njegov izgled.

  Nije važno da li je staklo XZ2 napuklo ili potpuno uništeno, u svakom slučaju će biti otklonjeno i zamenjeno novim staklom.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Nasuprot svemu ovome stoji i mogućnost da se ekran telefona oštetio i to tako da ne pokazuje sliku uopšte ili delimično ili da usled toga tačskrin ne reaguje na dodir.

   Kako bi se sanirala nefunkcionalnost ekrana, u ovakvim sitacijama treba uraditi zamenu kompletnog ekrana na Sony Xperia XZ2.

   Zamena stakla LCD-a na Sony Xperia XZ2

   zamena stakla na sony xperia xz premium

   Kada smo sa sigurnošću ustanovili kakav je stepen oštećenja i odražava li se to na sam rad uređaja, izvršava se zamena stakla LCD-a na Sony Xperia XZ2.

   Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil je uvek dostupan da pouzdano obavi tu rutinsku intervenciju na Vašem XZ2 smartfonu.

   Ova intervencija spada u reparaciju ekrana i možete nam je bezbrižno prepustiti jer zamena stakla na XZ2 ne utiče na sam kvalitet slike ili intenzitet boja na ekranu.

   Trudimo se da zamenu stakla obavimo u najkraćem mogućem roku ali Vam preciznu procenu možemo dati na licu mesta, nakon ostavljanja telefona u servisu.

   Informacije o ceni i roku popravke možete dobiti i putem telefona ili kontakt forme.

   Sony XZ2 zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena