• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia Z, Z Ultra – zamena baterije

Za normalan i stabilan rad svakog mobilnog telefona važno je da ima ispravnu i potpuno funkcionalnu bateriju. Ako je baterija na Vašem mobilnom uređaju dotrajala, znajte da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra pametnim telefonima izvodimo veoma pouzdano, kvalitetno i efikasno.

Zamena baterije na Sony Xperia Z i Z UltraSony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra su vodootporni pametni telefoni kvalitetne izrade, koji imaju i baterije vrlo dobrih performansi. U pitanju su integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije sa kapacitetom od 2330 mAh (na modelu Xperia Z), odnosno 3050 mAh (kod Z Ultra). Kao i kod svih uređaja iz Z serije, i na ovim telefonima je moguće koristiti štedljivi Stamina režim rada koji će dosta produžiti trajanje baterije.

Ova dva modela imaju instaliran OS Android 4.2 (Jelly Bean), četvorojezgarne procesore uparene sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), odlične kamere, a njihovi ekrani Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela) imaju dijagonale od 5.0“ (Xperia Z) i 6.4“ (Z Ultra).

Zamena baterije na Sony Xperia Z i Z Ultra

Potrošnja baterije dosta zavisi i od veličine displeja na telefonu, zbog čega modeli sa velikim ekranima (kao što je upravo Xperia Z Ultra) imaju i izdašnije baterije. Ali bez obzira na veličinu i kapacitet, sve baterije imaju određeni vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe, da bi u jednom trenutku potpuno dotrajale i tada se moraju zameniti novim da bi se uređaju omogućilo stabilno napajanje električnom energijom.

Problem za vlasnike nekih smartfona, kao što su i ova dva modela, je što imaju fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije koje se ne mogu menjati „u kućnim uslovima“, ali je zato tu stručna pomoć profesionalnih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Naši dobro obučeni i iskusni serviseri osetljivu operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra mobilnim telefonima obavljaju veoma pouzdano i bezbedno po uređaj, a servis Doktor Mobil se uvek trudi da ovu uslugu svojim klijentima pruži i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi samo od trenutnog broja zahteva za popravkom.

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra smartfonu u našem servisu je pristupačna. Ako su Vam ipak neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne profesionalne zamene baterije na mobilnom telefonu, u servisu Doktor Mobil kvalitetno možete dobiti i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servisa Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova).

  • Mobilni svet