• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia Z1, Z1 compact – zamena baterije

Ukoliko ste ustanovili da baterija na Vašem mobilnom telefonu više ne radi kako treba zbog čega telefon ne možete normalno da koristite, ne brinite, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo taj problem rešiti sigurno i efikasno. Zamenu baterije na Sony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 compact pametnim telefonima vršimo pouzdano, kvalitetno i bezbedno.

Zamena baterije na Sony Xperia Z1 i Z1 compact – Doktor MobilSony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 compact su vrlo kvalitetni vodootporni Android pametni telefoni sa odličnim hardverskim karakteristikama, dobrim kamerama i podrškom za 4G (LTE) brzine mreže.

Što se tiče baterija koje nas ovde naročito zanimaju, oba telefona imaju integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije sa kapacitetom od 3000 mAh na Xperia Z1, odnosno 2300 mAh na manjem modelu Z1 compact. Uz korišćenje štedljivog Stamina režima, trajanje baterije se značajno može produžiti, dok bi njeno punjenje do 100% trebalo da traje oko 3h.

Zamena baterije na Sony Xperia Z1 i Z1 compact

Čak i na kvalitetnim pametnim telefonima iz premijum segmenta, kakvi su upravo ovi modeli, baterija ne može da traje večno, već vremenom počinje da slabi sve dok potpuno ne dotraje. Kada primetite da se na Vašem telefonu baterija jako brzo isprazni ili, pak, neobično dugo puni, preporučuje se da je što pre zamenite novom kako biste uređaju omogućili stabilno napajanje.

Problem sa mnogim smartfonima je što imaju fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije, pa ih ne možete promeniti sami prostim otvaranjem zadnjeg poklopca, nego Vam za taj posao treba asistencija profesionalnog servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Slobodno donesite svoj telefon kod nas, pa će naši stručno obučeni serviseri koji imaju i potrebno iskustvo i sofisticirane alate za ovu operaciju, zamenu baterije na Sony Xperia Z1 ili Sony Xperia Z1 compact mobilnom telefonu izvršiti sigurno, pouzdano i bezbedno.

Uslugu zamene dotrajale baterije na mobilnom uređaju pružićemo Vam vrlo efikasno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, pa ćete svoj smartfon opet moći da koristite bez ikakvih problema.

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z1 i Sony Xperia Z1 compact

Operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z1 ili Sony Xperia Z1 compact smartfonu vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, tu smo za Vas i ako Vam kojim slučajem zatreba usluga dekodiranja Sony Xperia telefona ili bilo koja hardverska ili softverska popravka u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

  • Mobilni svet