Savremeni pametni mobilni uređaji, a to, naravno, naročito važi za tablete, dolaze sa sve većim i moćnijim baterijama. Ipak, i njihove baterije imaju svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe. Ukoliko i Vi imate taj problem, važno je da znate da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Sony Xperia Z2 tabletu možete obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Sony Xperia Z2 Tablet – zamena baterijeSony Xperia Z2 Tablet je elegantan i lep uređaj prepoznatljivog Sony dizajna (proizvodi se u beloj i crnoj boji), koji se odlikuje zaista velikim 10,1-inčnim IPS LCD Triluminos ekranom Full DH rezolucije od 1200 x 1920 piksela.

Baterija, koja nas ovde posebno zanima, na ovom tabletu je fabrički integrisana (Non-removable) litijum-polimerska kapaciteta 6000 mAh, i trebalo bi da pruži solidnu autonomiju, mada bi uređaju ovakvih performansi, čini se, dobro došla i baterija većeg kapaciteta.

Za brz rad ovog moćnog uređaja na Androidu verzije 4.4.2 (KitKat) odgovoran je četvorojezgarni Krait 400 procesor radnog takta 2.3 GHz, sa, 3 GB RAM-a, uz 16 GB interne memorije (plus microSD slot za povećanje do 64 GB). Kamere su mu primarna od 8.1 MP i sekundarna od 2.2 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu). Ovaj tablet, naravno, ima i podršku za 4G brzine mreže (LTE).

Zamena baterije na Sony Xperia Z2 tabletu

Kao što smo već napomenuli, iako dosta jake, baterije na savremenim mobilnim uređajima imaju, nažalost, svoj vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe, sve dok ne dotraju u meri da se za normalno korišćenje telefona ili tableta stara baterija mora zameniti novom.

To je problem koji ipak ne bi trebalo preterano da zabrine vlasnike ovih uređaja. Iako svakako predstavlja izdatak, nova baterija na Vašem tabletu doneće Vam mogućnost njegovog komfornog korišćenja bez brige o prečestom punjenu baterije.

Važno je naglasiti da je baterija Sony Xperia Z2 tabletu fabrički integrisana, odnosno neukloniva, pa je vlasnici uređaja ne mogu menjati sami, već to moraju da obave profesionalno obučena lica koja rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kakav je i naš servis Doktor Mobil.

Izvolite, dođite kod nas, a mi ćemo operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z2 tabletu obaviti kvalitetno, pouzdano i sigurno. To je usluga koju ćemo Vam pružiti u zaista najkraćem mogućem roku, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta.

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z2 tabletu

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z2 tabletu možete dobiti po pristupačnoj ceni. Ako su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni i vremenu potrebnom za obavljanje ove operacije, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete primetiti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uz efikasnu i kvalitetnu uslugu zamene baterije, u servisu Doktor Mobil profesionalno radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, a takođe i otklanjanje softverskih i hardverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena