• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium – zamena ekrana

Svi znamo koliko su nam važni kvalitetni ekrani na modernim pametnim telefonima i veoma se trudimo da ih dobro čuvamo od oštećenja. Ipak, i pored svega toga može se dogoditi da nam telefon ispadne i da se prilikom udarca njegov displej ošteti. Zbog toga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil posebnu pažnju posvećujemo rešavanju ovog problema, pa tako i zamenu ekrana na Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact i Sony Xperia Z5 Premium mobilnim telefonima radimo vrlo sigurno i pouzdano.

Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium – zamena ekranaSony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium su pametni telefoni veoma elegantnog dizajna, vrhunskog kvaliteta izrade i odličnih performansi, sa podrškom za 4G (LTE) i sertifikatom za otpornost na prodor vode i prašine.

Njihovi ekrani, koji nas ovde posebno zanimaju, pružaju korisniku pravi multimedijalni užitak. U pitanju su kapacitivni IPS LCD touchscreen displeji sa X-Reality tehnologijom (poboljšan prikaz i još živopisnije boje).

Model Xperia Z5 ima 5.2-inčni Triluminos ekran rezolucije 1080 x 1920 piksela, Z5 Compact dolazi sa kompaktnijim, takođe Triluminos ekranom od 4.6 inča (rezolucija je 720 x 1280 piksela), dok najluksuzniji model Z5 Premium donosi 5.5-inčni ekran izuzetne oštrine prikaza u 4K rezoluciji (2160 x 3840 piksela).

Sva tri modela su jednostavno fenomenalni Sony Xperia smartfoni sa vrlo moćnim performansama.

Zamena ekrana na Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium

I ekrani odličnog kvaliteta, kakvi krase Sony Xperia modele Z5, Z5 Compact, Z5 Premium, mogu se slučajno oštetiti ako se desi da telefon ispustimo na čvrstu podlogu ili da pretrpi udarac. U takvoj situaciji treba proveriti u kakvom je stanju displej – ako touchscreen ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku, to je, nažalost, pouzdan znak da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim.

Ako Vam se upravo to dogodilo, situacija definitivno nije prijatna, ali ne očajavajte – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo taj problem rešiti efikasno i garantovano pouzdano.

Naš tim stručnih servisera će zamenu displeja na Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact ili Sony Xperia Z5 Premium mobilnom telefonu obaviti profesionalno, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

To je usluga koju ćemo Vam pružiti u zaista najkraćem mogućem roku, jer ne želimo da dugo čekate na ponovno „druženje sa svojim ljubimcem“. Donesite telefon u naš servis, a mi ćemo Vam na licu mesta dati procenu za koliko vremena možemo realno da završimo operaciju zamene ekrana.

Važno je napomenuti i da je na modelu Z5, ako LCD telefona normalno prikazuje sliku, a samo je napuklo ili puklo staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, popravku moguće uraditi i zamenom stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5 mobilnom telefonu.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium

Za konkretne informacije o ceni zamene ekrana na ovim modelima Sony Xperia mobilnih telefona i predviđenom roku za tu popravku molimo Vas da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pošaljite pisani upit pomoću formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored veoma važne specijalnosti kakva je zamena ekrana, u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radimo i dekodiranje Sony Xperia telefona i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Sony Xperia smartfonima), a takođe uspešno pružamo i uslugu zamene baterije na mobilnim telefonima.