Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na LG telefonu možete jednostavno i sigurno obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Uslugu uklanjanja zaštite prilikom vraćanja na fabrička podešavanja naši stručni serviseri će Vam pružiti u najkraćem mogućem vremenskom roku (to zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu), a konkretnu procenu trajanja ove procedure Vam možemo dati prilikom donošenja LG mobilnog telefona u servis.

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na LG telefonimaFactory Reset Protection (FRP) je korisna bezbednosna opcija koju poseduju noviji smartfoni i omogućava korisniku zaštitu u slučaju da je telefon izgubljen ili ukraden. Ako je uključena ta funkcija, prilikom vraćanja na fabrička podešavanja telefon više neće moći da se koristi bez unošenja korisničkog imena i lozinke za Google nalog. Factory Reset Protection se može aktivirati na telefonima koji imaju OS Android 5.1 ili noviji, što naravno važi i za LG mobilne telefone.

Zahtev da unesete podatke za Google nalog da biste mogli ponovo da koristite LG mobilni telefon koji ste prethodno vratili na fabrička podešavanja, upravo znači da je i na Vašem telefonu aktivirana opcija Factory Reset Protection (FRP).

Ako znate podatke za traženi Google nalog – sve je u redu, ali u slučaju da ste zaboravili korisničko ime ili lozinku ili ako ne možete da se setite sa kojim nalogom je telefon povezan, dok se ne ukloni Factory Reset Protection nećete moći da koristite svoj mobilni telefon.

Do slične situacije može doći i ako ste telefon kupili ili ga dobili na poklon od osobe koja je na njemu koristila Google nalog i uključila pomenutu FRP funkciju. I u prvom i u drugom slučaju Vašem LG mobilnom telefonu potrebna je usluga uklanjanja Factory Reset Protection.

Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na LG telefonima

U servisu Doktor Mobil uslugu uklanjanja Factory Reset Protection (FRP) za Vas ćemo obaviti profesionalno, sigurno i bezbedno po telefon, što će Vam omogućiti da svoj LG mobilni telefon ubuduće koristite bez ograničenja i, naravno, sa Google nalogom po svom izboru.

Cena uklanjanja Factory Reset Protection (FRP) na LG telefonima

Uklanjanje Factory Reset Protection na mobilnim telefonima Doktor Mobil servis vrši po pristupačnoj ceni. Da biste saznali cenu za konkretan LG mobilni telefon, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa ili nam preko formulara u nastavku teksta pošaljite upit sa preciznim nazivom i oznakom modela svog smartfona.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim uklanjanja Google Factory Reset Protection (FRP), u Doktor Mobil servisu LG mobilnih telefona možete dobiti uslugu popravke svih softverskih ili hardverskih kvarova, a takođe vršimo i uslugu dekodiranja LG telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena