• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s – zamena ekrana

Savremeni pametni telefoni proizvode se sa sve kvalitetnijim ekranima koji često imaju i vrlo dobru dodatnu zaštitu, ali sve to ipak ne predstavlja prepreku da dođe i do oštećenja displeja, naročito ako se uređaj nezgodno ispusti. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i pouzdanu zamenu ekrana na Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s smartfonima.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 5 i Mi 5s u servisu Doktor MobilXiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s su noviji modeli (2016) pametnih telefona cenovno pristupačnog kineskog proizvođača koji pored lepog i modernog dizajna imaju i odlične kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.15 inči u Full HD rezoluciji od 1080 x 1920 piksela (Mi 5 se može pohvaliti i Gorilla Glass 4 zaštitom).

Pored podrške za Dual SIM i ultrazvučnog čitača otisaka prstiju, ovi uređaji premijum klase odlikuju se i dobrim četvorojezgrarnim Snapdragon 820/821 procesorima, 3 ili 4GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije (zavisno od edicije), OS im je Android 6.0 (Marshmallow), primarne kamere dolaze sa bogatim softverskim funkcijama i senzorima od 16 MP (na Mi 5, sa optičkom stabilizacijom slike, faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 12 MP (na Mi 5s), selfi kamere su 4-megapikselne, a integrisane baterije imaju kapacitet od 3000/3200 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi 5s

Kao što smo napomenuli, ispadanje telefona ne neku grubu podlogu (npr. beton, asfalt, kamen) ili direktan udarac u njegov displej nose veliki rizik od ozbiljnog oštećenja ekrana, što je kvar koji se može otkloniti jedino zamenom, odnosno ugradnjom novog ekrana.

Da je takva situacija i sa Vašim smartfonom ustanovićete ako vidite da LCD uređaja ne prikazuje normalno sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, pa nam se javite da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uradimo stručnu dijagnostiku i efikasno i pouzdano otklonimo nastali kvar.

Operaciju zamene ekrana na Xiaomi Mi 5 ili Xiaomi Mi 5s pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i, što je takođe važno, u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s

Cena zamene displeja na Xiaomi Mi 5 i Xiaomi Mi 5s mobilnim telefonima u našem servisu je povoljna. Detaljnije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana možete dobiti ukoliko nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusni i dobro obučeni serviseri Doktor Mobil servisa u Beogradu stoje Vam na usluzi da uspešno i kvalitetno reše svaki Vaš problem na pametnom telefonu, pa nam se obratite i kada Vam budu trebale usluge dekodiranja mobilnog telefona, zamene baterije na mobilnom telefonu ili bilo koja druga profesionalna intervencija.